Hoteli Makarska d.d.: Mimo Čulav – predsjednik NO-a

Za predsjednika Skupštine dioničara Hotela Makarska d.d. u  kolovozu je izabran Vedran Ribarević, a Mimo Čulav za predsjednika NO-a te najveće hotelske kuće u Makarskoj.  Joško Lelas i dalje redovito obnaša drugi mandat (7. godinu) predsjednika Uprave Hotela Makarska d.d. koji uspješno posluju

Makarska hotelska kuća nastavlja uspješno poslovanje i s novoizabranim čelnicima Skupštine dioničara i Nadzornog odbora Hotela Makarska d.d.

Vedran Ribarević je izabran na redovnoj izbornoj Skupštini  dioničara za predsjednika.

Izabrana su i tri nova člana Nadzornog odbora. Mimo Čulav izabran je za predsjednika NO Hoteli Makarska d.d., a za članove  Ivo Mravičić i Branka Gabriela Valentić ispred AUDIO-a.

Izbor čelnih ljudi u NO i Skupštini dioničara odmah je u kuloarima ponukao radoznalce na propitivanje „bira li se i direktor, odnosno predsjednik Uprave?

Od Joška Lelasa, aktualnog predsjednika Uprave Hotela Makarska koji je već sedmu godinu na čelu najveće makarske hotelske kuće, iz prve ruke doznajemo kako je izbor predsjednika Uprave sasvim nešto drugo. On obnaša već drugi mandat i o njegovu izboru odlučuje Nadzorni odbor.

Sada kuća posluje dobro i nema razloga za reizbor do isteka mandata, a onda?

  • Piše Janja Glučina

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh