Gobac začinio novi spot Dudlaša ‘Primarius’

 Dudlaši će svoj novi album ‘Blues do jaja’ promovirati u Mirakulu 29. rujna, i najavljuju večer koja će obilovati zanimljivostima. Do konca listopada počet će se vrtjeti novi spot – Primarius.

Makarski rock-blues bend Dudlaši publiku je već naviknuo kako na posebnost svojih autorskih pjesama tako i na vrckave spotove koji svojom duhovitošću osvajaju na prvu. Nakon ‘Kad si tu’, ‘Neda’, ‘Ludi dan’, do konca listopada počet će se vrtjeti novi filmić na pjesmu ‘Primarius’ s novog albuma Dudlaša  ‘Blues do jaja’ na kojem je 11 skladbi i u završnoj je fazi.

 Što otkiva vožnja autobusom?

Članovi benda Robert Rica, Tihomir Pavlinović, Ivo Selak, Ivan Srzić, sa stalnim gostom Vlatkom Čavarom Bradom, a koji svira u Psihomodo Popu, 19. rujna gotovo cijeli dan proveli su u autobusu. S razlogom, jer kako nam otkriva Robert, autor scenarija, ali i vozač u spotu, radnja Primariusa odvija se na autobusnom kolodvoru, i autobusu Prometa koji ih je vozio do Dubaca i natrag, a sve kako je zamislio redatelj Srđan Šarić. U ulozi konduktera dobro se snašao Davor Gobac, frontmen Psihomodopopa. Bit će zanimljivo među putnicima vidjeti Brankicu Čonda i Nena Galaksiju. Ivi Fistaniću povjerena je uloga poslovnog čovjeka iz Zabiokovlja koji svoje carstvo gradi putem laptopa.

Rica: Hvala svima koji su omogućili snimanje spota!

Robert Rica zahvaljuje makarskim kafićima i prijateljima Dudlaša koji su financijska podrška novog spota. Jako su zadovoljni šminkerskim umijećem Vere Prdelet, i računaju na daljnju suradnju s njom. Naravno, uvijek im je pri ruci kafić Mirakul i vlasnica Marina Babić, pa lijepe riječi idu i na njezinu adresu. Veliki superlativi za susretljivost i pomoć pripadaju Mati Jujnoviću, vlasniku Prometa. On nam je stavio kolodvor na raspolaganje, autobus s vozačem, dao nam potrebna odijela, naglašava Rica.

Gobac: Moja uloga je došla iz prijateljske furke

Davor Gobac je ‘pristao’ na sve zahtjeve redatelja i scenarista primariusa. Ipak, na svoj način ‘snašao’ se u ulozi konduktera. Na snimanje je došao iz prijateljske furke, jer s Dudlašima se druži glazbeno i u životu.

  • Piše Jasna Morović
  • Foto Željko Fistanić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh