Hoteli Makarska d.d. puni: Prihod do sada veći za 2.750.000 kn

Makarski hotelijeri ne kriju zadovoljstvo ovosezonskim rezultatima. Bepo Srzić, prvi čovjek Hotela Makarska d.d. sa zadovoljstvom ističe kako su do 26. rujna popunjeni do posljednjeg ležaja.

-Razlika u odnosu na prošlogodišnju sezonu je mala i ostvarena je uglavnom u hotelima Dalmacija i Rivijera dok je Meteor i 2014. bio sasvim popunjen. Danas su popunjena sva tri hotela: Meteor, Dalmacija i Rivijera i imamo ukupno 1628 gostiju. Nakon 26. rujna bit će mjesta u našim hotelima, a sada se radi na punjenju kapaciteta u razdoblju od 26. rujna do 10. listopada, tako da i u tom vremenu računamo na povećanje do četiri posto. Promet u naša tri hotela je 14 % bolji od početka rada u odnosu na prošlu godinu. Bolji su i prihodi za 8 % ili 2.750.000 kn u odnosu na prethodnu godinu. Naime, ukupan prihod ostvaren u ovoj godini do danas je 38.600.000 kn.

Kako bi sva sila turista iz svih zemalja Europe i svijeta bila zadovoljna i u hotelima sve štimalo brine ukupno 317 zaposlenih od kojih je 149 stalnih zaposlenika. Prema riječima direktora Bepa Srzića ima nade sezonce da dogodine i u Hotelima Makarska d.d. steknu status „stalni sezonac“ što će svakako pridonijeti privlačenju i osiguranju kvalitetnog potrebnog kadra.

Istodobno, Hoteli Makarska d.d., podsjeća Srzić, rade na tri ključna projekta koji bi mogli biti završeni ove jeseni. Radi se o projektima otvorenog bazena hotela Meteor, garaža ispred hotela Dalmacija, te garaža koje će se praviti s novim hotelom na parkingu Meteora.

J. Glučina / IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh