Uzoran policajac – Valentino Ivandić djelatnik godine Hrvatske turističke zajednice

Profesionalno obavljanje zadatka, s osmijehom na licu način je na koji sve probleme rješava kontakt policajac Valentino Ivandić, a što je prepoznala makarska Policijska postaja, pohvalio Grad Makarska, a podržala Turistička zajednica. Ivandić je ponio laskavu titulu ‘Čovjek – ključ uspjeha u turizmu’.

Turisti u Makarskoj imaju ugodan odmor i zbog osjećaja sigurnosti. Cijela Policijska postaja Makarska zaslužna je za to, a posebno kontakt policajac Valentino Ivandić kojega su zbog kvalitete obavljanja službe njegovi nadređeni predložili za ‘djelatnika godine’ Hrvatske turističke zajednice, Grad Makarska pohvalila, a makarska Turistička zajednica podržala taj prijedlog.

Uručenje na Danima hrvatskog turizma

Gradonačelnik Bebek u pohvali ističe kako se Ivandić ističe po velikom žaru u svakodnevnu ophođenju s građanima i turistima, a zadatke izvršava stručno i profesionalno. Istaknuo se u nizu gradskih akcija i projekata, od Vijeća za prevenciju, istraživanja javnog mijenja o sigurnosti građana, Zelene čistke, Sajma mogućnosti do niza edukacijskih programa djece i učenika, a u cilju prevencije bolesti ovisnosti. U Turističkoj zajednici ističu kako Valentino žurno reagira, a problem rješava s osmijehom na licu.

Ivandiću će nagrada biti uručena na Danima hrvatskog turizma 19. listopada u Dubrovniku, a u okviru akcije ‘Čovjek – ključ uspjeha u turizmu’.

Ivandić:Drago mi je da je prepoznat moj trud

Vijest o tome da je dobitnik nagrade čuli smo prije nekoliko dana, ali Ivandić nije želio ništa komentirati jer čekao je ‘crno na bijelom’. Poziv je stigao od Hrvatske turističke zajednice i Valentino u hotelu Argoi na Babinu kuku u Dubrovniku čeka svečanost na kojoj će mu 19. listopada biti uručena nagrada ‘Djelatnik godine’.

- Presretan sam jer je prepoznat moj trud – kaže 38-godišnji Ivandić koji je policijsku uniformu obukao prije petnaest godina, a posljednjih pet je kontakt policajac za područje od centra grada do hotela Rivijera. Govori engleski, njemački, češki jezik, a ljeti je dio ophodnje u društvu slovačkih policajaca. Otkrio nam je kako je završio tri godine brodograđevnog  fakulteta, ali nakon odore vojnog policajca u Hrvatskoj vojsci, to iskustvo bilo je odlučujuće i postao je policajac.

- Policajac mora biti pošten i pravedan, i kada je najveći problem da nađe vremena za blagost na licu i osmijeh. Najdraži trenutak mi je kada mi građanin stisne ruku! To znači da sam posao dobro obavio – kaže.

Supruga Žana, kćerke Ria i Lela ponosne su na njegov uspjeh, za njih je – najbolji policajac na svijetu. Za Makarane prvi u Hrvatskoj.

Piše Jasna Morović

Foto Željko Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh