Barcelonin kamp u Makarskoj pet godina

Dana riječ makarskoga gradonačelnika Bebeka direktoru firme Culmena iz Zagreba Nedjeljku Štefaniću znači da će Makarska i Gradski sportski centar biti domaćini Barcelonin kampu  za djecu već od lipnja 2013. I tako idućih pet godina.

Želja  gradonačelnika Marka Ožića Bebeka  da Makarska svoj turizam razvija na sportskim potencijalima sve više dolazi do izražaja.

Nakon razgovora koji je s njima 9. studenoga obavio Nedjeljko Štefanić, vlasnik i direktor zagrebačke firme Culmena, ubuduće će Makarska biti domaćin Barceloninu kampu za djecu. Naime, Štefanića su na pripremama u Poreču informirali kako Makarska ima idealne uvjete za nogometni kamp. Odmah je poslao ponudu gradonačelniku Bebeku, a iz Makarske se reagiralo pozitivno istog dana.

Štefanić – Riječ je ugovor

Štefanić je stigao u Makarsku i na licu mjesta uvjerio se u idealne uvjete. – Sve je savršeno, oduševljen sam ozbiljnošću kojim je moj prijedlog saslušao gradonačelnik. Dali smo riječ, a ugovor je samo formalnost. U lipnju će u Makarsku na tjednu pripremu doći tristotinjak nogometnih nada, a među njima će biti djece iz inozemstva. Uvjerio sam se da imate i kvalitetne hotele. Ukratko, idealno i savršeno, kamp ćemo organizirati najmanje pet godine, najavljuje Štefanić.

Gradonačelnik Bebek – Mamac za ostale klubove

Ovaj sportski aranžman puno znači za naš grad kada znamo da nam je opredjeljenje u turizmu iskoristiti što više sportske mogućnosti. Kod nas su na pripremama bili Hajduk i Dinamo, vratili su se zadovoljni. Vjerujemo da je ovo još jedan dobar mamac da i drugi sportaši svoje pripreme odrađuju u gradu pod Biokovom, zadovoljno će Bebek, uz napomenu da puni sportski tereni znače i popunjene turističke krevete, a s Barceloninim kampom to je najmanje 1500 noćenja.

  • Piše Jasna Morović
  • Foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh