2. HMNL Jug: Novo vrijeme EC – Torcida MMR 9:3 (4:1)

Novo vrijeme prvak!

Nakon što su suci Šetka i Proleta označili kraj utakmice,  igrači Novog vremena i njihovi navijači proslavili su osvajanje naslova prvaka 2.HMNL-jug. Sama utakmica protiv Torcide MMR. protekla je u revijalnom tonu, a pobjeda domaćih nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Nakon proslave naslov, Novom vremenu slijede kvalifikacije za ulazak u 1. HMNL.

Pored njih u kvalifikaciji će nastupati i pobjednik skupine Zapad Grobnice iz Rijeke, potom Stoka Ivankovo iz Osijeka, te skupine Zapad Petrinjčice iz Petrinja. Pobjednik kvalifikacija izravno ulazi u prvu ligu dok drugoplasirani s pretposljednjim iz prve lige razigrava za dvanaestog člana prvoligaške karavane. Dobri poznavatelji prilika u malom nogometu ubrajaju Makarane u favorite kvalifikacija imajući u vidu njihov kvalitetan igrački kadar.

Pored igrača koji su nastupili protiv Torcide za Novo vrijeme su tijekom sezone nastupali i Vuković, Krstović, Tomić i Martinović.

Makarska, dvorana  GSC-a. Suci: Mario Šetka (Ploče), Goran Proleta (Opuzen)

Strijelci: 1:0 Stanković u 4., 2:0 Jelavić u 6., 2:1 Taći u 9., 3:1 Jelavić u 14., 4:1 Buzov u 17., 4:2 Omrčen u 23., 5:2 Drndić u 29., 6:2 Kazazić u 29., 7:2 Drndić u 32., 8:2 Buzov u 34., 9:2 Jakić u 35., 9:3 Omrčen u 38.

NOVO VRIJEME EC: Perković, Drndić, Vrcan, Antunović, Jelavić, Buzov, Jović, Stanković, Zor, Kazazić, Jakić, Franić TRENER: Pjer Malvasija

  • piše Jakov Kovačević
  • snimio Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh