LAG Adrion – Prikupljaju projektne ideje

Lokalna akcijska grupa ADRION

objavljuje

JAVNI POZIV

za dostavu projektnih ideja

LAG ADRION poziva sve zainteresirane članove iz gospodarskoga, civilnog i javnog sektora da prijave svoje projektne ideje kako bismo identificirati sve projekte članova i upoznali se s njihovim aktivnostima. Prikupljanjem projektnih ideja želimo izraditi bazu projekata kako bismo članove mogli učestalo informirati o novim natječajima, poticajima i načinima alternativnog financiranja projekata.

 

Posebno molimo potencijalne prijavitelje na poticajna sredstva IPARD programa, iz Mjera 101, 103 te 302, da dostave svoje projektne ideje, budući da će, nakon postupka odobrenja LAG-a od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi i ribarstvu, temeljem natječaja za Mjeru 202, LAG-ovi dostavljati pismo potpore kao dokaza usklađenosti investicijskog projekta s Lokalnom razvojnom strategijom, a koje će investitoru donijeti do 30 bodova od ukupnih 100.

 

Sve projektne ideje predaju se na priloženom Obrascu za prijedlog projektnih ideja, te popunjeni obrazac pošaljite na mail: lag-adrion@makarska.hr ili protokol@makarska.hr.

 

Adresa za dostavu obrasca poštom ili osobno:

LAG ADRION

Obala kralja Tomislava 1

21300 Makarska

Ured br. 5

 

NAPOMENE:

-       Poziv je namijenjen isključivo za područje Lokalne akcijske grupe ADRION;

-       Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo u svrhu izrade projektne baze i Lokalne razvojne strategije;

-       Svi projektni prijedlozi moraju imati veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu i utjecati na razvoj zajednice;

-       Obrazac možete popuniti za svaku vašu projektnu ideju (jedan prijavitelj može prijaviti više projektnih ideja);

-       Prijave projektnih ideja primaju se do zaključno 15. siječnja 2013. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh