Gradsko vijeće Makarske zasjeda 11. prosinca

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Makarske Damir Mendeš sazvao je za 11. prosinca  28. sjednicu Gradskog vijeća, u hotelu „Park“ s početkom u 13.00 sati, a na dnevnom redu je trinaest točaka dnevnog reda.

Uz aktualni sat gradski vijećnici će raspravljati o Zaključku o raspisivanju natječaja za zamjenu ili prodaju građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada Makarske, Zaključku o prodaji nekretnine (stana) u Zagorskoj ulici br.3. u Makarskoj Nedi Guć.

Zaključak o davanju suglasnosti na Prijedlog statutarne odluke Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića, Izvješće o radu Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce“ za pedagošku godinu 2011./2012., Zaključak o davanju suglasnosti na Izvješće o radu Javne ustanove Gradski sportski centar za 2011., Zaključak o utvrđivanju analize stanja i donošenje Smjernica za organizaciju i razvoj sustava zaštite i spašavanja na području grada Makarske u 2013., Zaključak o davanju suglasnosti na Izvješće o radu društva Stambenog gospodarstva Makarska za 2010. i 2011. godinu – također će se naći na vijećničkim klupama.

Vijećnici će također biti upoznati s Izvješćem o stanju u društvu Makarski komunalac za 2011.g., Izvješćem o poslovanju Vodovoda d.o.o. Makarska za 2011.godinu.

Pred vijećnicima je i Rješenje o razrješenju i imenovanju članova Stožera zaštite i spašavanja Grada Makarske, Rješenje o razrješenju i imenovanju članova Zapovjedništva Civilne zaštite grada Makarske te Rješenje o utvrđivanju prijedloga Rješenja o imenovanju mrtvozornika za područje Grada Makarske.

Piše Jasna Morović

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh