MaŠkare 2013. – Makarski zimski karneval 12. veljače

Makarski zimski karneval – MaŠkare 2013. započeo je u veselom tonu prošlog petka primopredajom ključa Grada novoj totalitarnoj vladavini maškara. Program MaŠkara 2013. trajat će, kao i svake godine, do pokladnog utorka 12. veljače, a koncipiran je na način da svatko – pronađe sadržaj za sebe.

26. siječnja 2013. – Izbor kraljice i kralja makarskog karnevala – Hotel Biokovo – 20,13 sati

U subotu 26. siječnja u hotelu Biokovo održat će se 3. izbor kraljice i kralja makarskog karnevala. Dolazak na bal potrebno je rezervirati u hotelu Biokovo na broj telefona 615-244. Kao i prijašnjih godina, maškare će odabrati svoju kraljicu, dok je kralj postavljen novim totalitarnim režimom od strane nove vlasti. Kraljicu će birati stručni ocjenjivački žiri, a čitav program bit će upotpunjen glazbeno-zabavnim sadržajima.

2. veljače 2013. – MaŠkare Party – Mirakul bar – 21,13 sati

Pravi MaŠkare Party za mlade organizirat će se 2. veljače u baru Mirakul, kao i dosadašnjih godina, uz izvrsnu zabavu, druženje i glazbu.

9. veljače 2013. – Makarske dječje MaŠkare – Kačićev trg – 10,30 sati

Nadamo se kako će u subotnje jutro 9. veljače u Makarskoj osvanuti sunce, a našu rivu i Kačićev trg preplaviti sretni maskirani dječji osmjesi, jer makarski vrtićevci i osnovnoškolci već pripremaju kreativne maske i kostime za taj veliki dan. Povorka dječjih maškara krenut će s Plišćevca, a predstavljanje svake skupine uz izvrsnu zabavu odvijat će se na Kačićevu trgu.

12. veljače 2013. – Veliki zimski karneval – 15,30 sati

Tradicionalno na pokladni utorak održat će se Veliki zimski karneval. Maškarana povorka u 15,30 sati kreće ispred trgovine Tommy (Ul. Ante Starčevića) prema zgradi Grada Makarske gdje će se održati centralni dio programa – pojedinačno predstavljanje grupa, čitanje testamenta i paljenje Krnje. U večernjim satima fešta uz prigodni zabavni program nastavit će se za sve sudionike povorke u hotelu Biokovo i baru Mirakul.

Prijave za karnevalsku povorku

Prijave za karnevalsku povorku velikog zimskog karnevala su u tijeku. Sve skupine koje žele biti dio ove velike, nezaboravne povorke, mogu se prijaviti u Turističkoj zajednici Grada Makarske – Obala kralja Tomislava bb, svakim radnim danom od 8,00 do 14,00 sati, ili na broj telefona: 021/612-002. Potrebni podaci za prijavu: naziv skupine, kontakt osoba, telefon, tema te pjesma za predstavljanje.

  • MP
  • foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh