OŠ Stjepana Ivičevića: Dan škole 10. i 11. svibnja

Bogatim programom događanja 10. i 11. svibnja Osnovna škola Stjepana Ivičevića u Makarskoj će obilježiti Dan škole i to osobito skupom u povodu 50 godina djelovanja u školskoj zgradi.

Proslava počinje sutra u 18.30  parlaonicom «Trebamo li  pokazivati osjećaje?».

U petak 11. svibnja u osam sati na Gradskom groblju u Makarskoj je polaganje vijenaca na grob Stjepana Ivičevića. U 8.30 su  prema programu obilježavanja: zaboravljene dječje igre  na otvorenom prostoru, sportska natjecanja u nogometu, rukometu i graničarima, školska biciklijada, likovna izložba učeničkih radova, radionica kreativnog izražavanja-izrada nakita i broševa, prodajna izložba učeničkih radova u humanitarne svrhe, radionica o dječjim pravima. U 9 sati je projekcija  filmova iz arhive Kino kluba «Biokovo», igrokazi učenika, kviz zavičajnih riječi, izložba učeničkih plakata o događajima iz 1962. U 10 sati  je zabavni program «Zvijezde pjevaju i plešu». Malonogometna utakmica učenici – učitelji je u 11 sati.

Središnja proslava je svečani skup povodom obilježavanja Dana škole i 50 godina djelovanja u školskoj zgradi. Iz škole pozivaju roditelje učenika.

  •  Piše Janja Glučina
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh