Zmaj – Dugopolje 1:3 (0:2)

-Makarska, igralište na GSC-u. Gledatelja 50. Suci: Bilić, Breznik i Kovačević (svi iz  Makarske). Strijelci: 0:1 Zebić (15), 0:2 Kljajić (18), 1:2 Bokšić (60), 1:3 Kardum (106).

ZMAJ: Franić, D. Rašić, Lozina, Zelić, Božić, Gojak, Milentijević, I. Rašić, Matešan, Lendić, Veraja (još su igrali: Brkulj, Radić, Kazazić, Bokšić, Kožul, Jakir, Godinović, Bobanac). Trener: Carević.

U drugoj pripremnoj utakmici Zmaj je poražen od drugoligaša Dugopolja s 1:3. Poluvremena su trajala po 60 minuta, a domaći i gosti startali su s najboljim sastavima. Prva dionica pripala je Dugopolju, u vodstvo ih je doveo Zebić u 15. minuti, a u 18. minuti Kljajić povećava na 2:0.

U nastavku utakmice treneri Carević i Balajić dali su prigodu igrati svim igračima, a domaće pričuve su bile bolje. Bokšić je smanjio vodstvo Dugopolja u 60. minuti, a konačni rezultat postavlja bivši igrač Zmaja Kardum u 106. minuti. Utakmica protiv Dugopolja pokazala je da momčad Zmaja pokazuje napredak u igri, bolju fizičku pripremljenost i da će Makarani u nastavak prvenstva ući potpuno spremni pa vodećem Valu neće biti lako zadržati vodeću poziciju na tablici 3. HNL.

  • Piše Jakov Kovačević
  • foto Željko Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh