Vi ste ovdje:Početna » Primorje » Županijska komora Split poziva: Konferencija ‘Putničke agencije partneri domaćinima’ 16. ožujka

Županijska komora Split poziva: Konferencija ‘Putničke agencije partneri domaćinima’ 16. ožujka

Županijska komora Split poziva: Konferencija ‘Putničke agencije partneri domaćinima’ 16. ožujka
‘Putničke agencije partneri domaćinima’, naziv je konferencije koju organizira Županijska komora Split, a namijenjena je pružateljima usluga obiteljskog smještaja. Konferencija će se održati u četvrtak, 16. ožujka u 10 sati u zgradi Županijske komore, na adresi Obala A. Trumbića 4 u Splitu.

Pružateljima usluga obiteljskog smještaja (domaćinima) ovom konferencijom se želi približiti djelatnost putničkih agencija, koje privatnim iznajmljivačima mogu olakšati poslovanje i podići ga na nivo koji zahtjeva suvremeno turističko tržište, s naglaskom da izbor poslovanja s putničkim agencijama ne mora značiti odustajanje od samostalnog punjenja kapaciteta.

Program konferencije podijeljen je u dva dijela. U prvom dijelu bit će predstavljene prednosti poslovanja s putničkim agencijama u kontekstu predstavljanja smještajnih jedinica: promidžba na više turističkih portala odjednom, na izvornom jeziku gosta, uz mogućnosti naplate na više načina (gotovinom, kreditnim karticama, bankovnom doznakom, paypal…), uz storno troškove u slučaju otkaza, bez potrebe otvaranja PDV identifikacijskog broja i plaćanje PDV-a te uz podršku na licu mjesta. U drugom dijelu konferencije bit će organizirani individualni, poslovni susreti između putničkih agencija i pružatelja usluga obiteljskog smještaja.

Zainteresirani svoje prijave mogu poslati putem maila na adresu: nbusic@hgk.hr , u kojem je potrebno navesti ime i prezime, kontakt telefon ili broj mobitela mail adresu najkasnije do 14. ožujka u 13 sati.  Za sve informacije vezane za konferenciju kontakt osoba je Nataša Bušić, u Županijskoj komori Split, pozivom na broj 021/321-118 ili putem maila: nbusic@hgk.hr.

 

J.G.

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh