Obnovljen Ogranak HSLS-a u Makarskoj: Jakov Bilić predsjednik, Hloverka Novak Srzić kandidat za gradonačelnika

Obnovljen Ogranak HSLS-a u Makarskoj: Jakov Bilić predsjednik, Hloverka Novak Srzić kandidat za gradonačelnika
Jakov Bilić je predsjednik makarskog Ogranka HSLS-a, potpredsjednik Jure Pribisalić, tajnik Hani Beroš Jašari, rizničar Ante Jović. Odlučeno je na Obnoviteljskoj i izbornoj skupštini kojom je makarski HSLS ponovno došao na političku scenu nakon deset godina. Izabran je i Izvršni odbor, a čine ga Zdenko Roso, Gojko Pribisalić, Tanja Kovačević.

Na konferenciji za novinare održanoj netom nakon skupštine Branko Radačić, predsjednik županijske organizacije HSLS-a, ustvrdio je da je HSLS u Makarskoj već parlamentarna stranka i ima svog zastupnika Juru Pribisalića. Obznanio je kandidaturu Hloverke Novak Srzić za gradonačelnicu Makarske, uvjeren da će ovime HSLS poremetit sklad i mir koji sada vlada u političkom životu.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju predsjednik Jakov Bilić obrazložio je da mu je motiv za prihvaćanje funkcije bio kandidatura Hloverke Novak Srzić za prvu osobu grada.

- Ovo su za Makarsku izbori od strateškog značaja, na njima se odlučuje hoće li grad zaostajati ili napredovati. Pozivam građane da novom energijom počnemo raditi za grad. Vjerujem u pobjedu u prvom krugu – naglasila je Hloverka Novak Srzić. Kazala je da je u Zagrebu ostvarila sve što je trebala i životno je zainteresirana živjeti u Makarskoj, u gradu koji će imati Dom zdravlja, laboratorij, koncertnu dvoranu, žičaru. Podsjetila je da je dovela Porin, Međunarodni teniski turnir, i ponovno će. Posebno je ustvrdila – Bogatstvo Makarske je prostor koji sami uništavamo. To se mora zaustaviti. Kao buduća gradonačelnica živjet ću 24 sata za grad, upravo onako kako je to radio moj pok. otac Ante. Makarska može i mora bolje -poručila je Hloverka Novak Srzić.

 

 

 

 

 

 

J.Morović/IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh