Bodovi ostali u Makarskoj

1.B LIGA 4. KOLO GALEB – SALONA   13:10 (3:0, 0:4, 4:2, 6:4)

Makarska, bazen na GSC-u. Gledatelja: 150. Suci: Mladen Rak i Mateo Jović (oba Dubrovnik).

GALEB: Matić, V. Lalić (3), Antunović (1), Letica (1), Krnić (3), Radalj, Kuzmanić (1), Lendić, Rajčević, Ivandić, Pehar (1), T. Lalić (1), Tomić, Čović. Trener: Matko Kostanić.

SALONA: Klišković, Vuko, Butić (1), Čikeš (1), Jelavić (1), Jerković (3), Rajčić, Dužević, Plazonić, Brnas (1), Barbir (2), Kaleb (1). Trener: Hrvoje Kundid.

galeb salona 035Makarani i Solinjani odigrali su uzbudljivu utakmicu, a domaćini su na kraju zasluženo slavili. Momčad Galeba bolje je otvorila utakmicu i prvu četvrtinu riješila u svoju korist s uvjerljivih 3:0. Međutim, u drugoj četvrtini je uslijedio potpuni preokret, gosti su čak četiri puta tresli mrežu Matića pa se na odmor otišlo s minimalnim vodstvom Salone.

U nastavku utakmice razigrao se Dino Krnić i vratio prednost na stranu Galeba. Što je započeo Krniću u trećoj, nastavio je kapetan Vlado Lalić u četvrtoj četvrtini, i kada su Makarani poveli s 11:7 znalo se da bodovi ostaju u gradu podno Biokova. Krnić, V. Lalić i Matić su bili najbolji u redovima Galeba, dok su kod Salone Jerković i Barbir bili bolji od ostalih.

  • Piše  Jakov Kovačević
  • Foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh