Treća pobjeda malonogometaša Apfela u nizu

MALI NOGOMET 1. HMNL  14. KOLO

NOVO VRIJEME APFEL – PETRINJČICA 6:4(4:0)

Makarska, dvorana na GSC-u. Gledatelja: 600. Suci: Dujmić (Rijeka) i Soldatić (Potpićan).

Strijelci: Osibov u 7. i 15. minuti, Kazazić u 13., 14. i 34. minuti te Zor u 23. minuti za Novo vrijeme, a Jandrić u 32. i 38. minuti, Kajić u 35. minuti i Baćan u 39. minuti  za Petrinjčicu.

NOVO VRIJEME APFEL: Perković, Jelavić, Fetić, Stanković, Zor, Vuković, Đeko, Osibov, Kazazić, Rašić, Agić, Vranješ, Tomaš.

Igrač utakmice: Vedran Kazazić (Novo vrijeme). Isključenje. Ivan Tolušić (Petrinjčica) u 2. minuti radi igranja rukom izvan kaznenog prostora.

Na samom početku utakmice vratar gostiju zaustavlja loptu rukom izvan kaznenog prostora dok su domaći bili u izglednoj prilici pa zbog toga biva izravno isključen. Kako Petrinjčica nije imala rezervnog vratara, na vrata je stao rezervni igrač Bešić. To isključenje vratara svakako je usmjerilo daljnji tijek utakmice i olakšalo Makaranima osvajanje nova tri boda s kojima su pobjegli iz opasne zone i približili se momčadima koje žele u ligu za prvaka. Nakon isključenja vratara, Osibov i Kazazić su po dva puta pospremili loptu u mrežu nespretnog Bešića i na odmor se otišlo s visokom prednošću domaćih. U nastavku utakmice na 5:0 povećao je Zor , a potom je stručni stožer domaćih pružio priliku pričuvnim igračima. Oni se nisu baš najbolje snašli što koriste uporni gosti i postižu četiri pogotka u posljednjih pet minuta te smanjuju veliko vodstvo domaćih. Konačna pobjeda Novog vremena niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Kazazić i Jelavić bespotrebno su dobili opomene, što svakako treba izbjegavati jer je još mnogo utakmica u nastavku prvenstva i izostanak svakog prvotimca može samo štetiti ambicijama kluba.

Rezultati 14. kola: Vrgorac GTP-Murter  6:4, Nacional-Mejaši  2:0, Osijek-Kijevo Knin  4:2, Split-Alumnus  5:3, Novi Marof-Solin Staro Češko 2:4, Novo vrijeme-Petrinjčica 6:4.

Tablica:

 1. Nacional                     30
 2. Vrgorac GTP               29
 3. MNK Kijevo Knin         25
 4. Alumnus                     22
 5. Murter                        22
 6. Petrinjčica                  21
 7. Novo vrijeme              20
 8. Solin Staro Češko       20
 9. Novi Marof Reflex        16
 10. Osijek VBK                16
 11. Split Tommy               13
 12. Mejaši Klesarstvo D.   11

 • Piše Jakov Kovačević
 • Foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh