Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i HGK Split u hotelu Miramare 5. svibnja: Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal – Radionice za razvoj poduzetništva žena

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i HGK Split u hotelu Miramare 5. svibnja: Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal – Radionice za razvoj poduzetništva žena
Hrvatska udruga poslovnih žena Krug – Ogranak Split u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Split, te uz pomoć Splitsko-dalmatinske županije i HBOR-a, pokrenula je projekt ”Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal – Radionice za razvoj poduzetništva žena”.

Ovaj projekt nastao je iz želje da se poduzetnicama ponude specifična znanja o važnosti, potencijalima i dobrobitima upravljanja intelektualnim kapitalom u poslovnim subjektima, a namijenjen je prvenstveno ženama koje su većinske vlasnice ili sudjeluju u upravljanju u poslovnim subjektima, ali i svima ostalima koje su zainteresirane za temu.

Znanje, vještine, inovativnost, kreativnost, učinkovita suradnja, organizacija, doživljaj i zadovoljstvo klijenata/gostiju te drugi nematerijalni čimbenici – jednom riječju intelektualni kapital (IK), predstavljaju veliki poslovni potencijal Da bi ga mogli koristiti, te uspješnije i bolje poslovati, ovaj je kapital prvenstveno potrebno osvijestiti, čemu je projekt namijenjen.

Projekt će se provoditi tijekom svibnja 2017. u Splitu i Makarskoj, te će, s obzirom da se radi o važnim županijskim turističkim središtima, naglasak biti na intelektualnom kapitalu i unapređenju poslovanja posebno u turizmu.

Aktivnosti u sklopu projekta su: predavanja o intelektualnom kapitalu (Split, 4. svibnja i Makarska, 5. svibnja), četiri radionice (Split, 11. i 18. svibnja i Makarska, 9. i 19. svibnja), završna konferencija (Split, 30. svibnja), te individualno savjetovanje u odabranim poslovnim subjektima.

Predavanja ‘Intelektualni kapital – od potencijala k stvaranju vrijednosti’ održat će se 5. svibnja u 11,30 sati u hotelu Miramare. Predavačica je Karmen Jelčić, direktorica Centra za ekonomiku d.o.o., stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom u aktivnostima usmjerenim na unapređenje upravljanja intelektualnim kapitalom u RH.

Predavanja su, kao i sve ostale radionice u sklopu projekta, besplatna.

 

 

 

J.M.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh