Karamarko: Pokažimo snagu na lokalnim izborima i dobit ćemo i parlamentarne

PREDSJEDNIK HDZ-a NA PROSLAVI 23. OBLJETNICE STRANKE U MAKARSKOJ I PRIMORJU

- Ući u HDZ 1990. bila je hrabrost. Prepoznali smo pokret koji je osmislio dr. Franjo Tuđman i danas živimo u slobodnoj i neovisnoj hrvatskoj državi. Današnji HDZ vraća se povijesnoj istini jer ne želimo da nas pseudosocijalisti proglase ekstremnim desničarima. Tito i Račan nisu stvarali hrvatsku državu već dr. Franjo Tuđman, hrvatski branitelji i hrvatski narod – kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na proslavi 23. obljetnice HDZ-a Makarske i Makarskog primorja u prepunoj dvorani hotela Meteor 19. veljače.

- U našim redovima bilo je i onih koji su iskoristili domoljublje, ali HDZ je danas jedina stranka koja je prošla svoju katarzu. Pozivam vas na jedinstvo iz 1989. i 1990. godine i ako na lokalnim izborima pokažemo snagu, pobijedit ćemo ovu vlast koja je od Hrvatske napravila smeće – dodao je Karamarko.

Makarski gradonačelnik i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Makarske Marko Ožić Bebek u svom je govoru istaknuo kako su projekti i ljudi najveća snaga stranke, kazavši da su u našem gradu u tijeku projekti vrijedni 120 milijuna kuna.

– Makarska ide ka gradu od četiri zvjezdice. Mi smo snaga i pobjeđujemo na lokalnim izborima – poručio je Bebek.

U ime utemeljitelja makarskog HDZ-a skup je pozdravio dopredsjednik GO HDZ-a dogradonačelnik Ivan Ivanda, istaknuvši kako je HDZ najjača politička organizacija u povijesti hrvatskog naroda, a čija je utvrda i bastion upravo Makarska i Primorje.

Slično je ustvrdio i predsjednik županijskog odbora stranke Ante Sanader, kazavši kako je članstvo HDZ-a u našem kraju snaga i temelj pobjedničke stranke.

  • Piše Jasna Morović
  • Foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh