Vi ste ovdje:Početna » Primorje » Primanje gradonačelnika Bilića za nagrađene učenike Glazbene škole: ‘Vi ste ponos Makarske’

Primanje gradonačelnika Bilića za nagrađene učenike Glazbene škole: ‘Vi ste ponos Makarske’

Primanje gradonačelnika Bilića za nagrađene učenike Glazbene škole: ‘Vi ste ponos Makarske’
U gradskoj vijećnici makarski gradonačelnik Tonći Bilić upriličio je primanje za učenike Glazbene škole kojima je Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga- HDGPP dodijelilo nagrade za osvojene visoke nagrade na državnom i regionalnim natjecanjima. Gradonačelnik Tonći Bilić i zamjenik gradonačelnika Miro Družijanić nagrađenima su uručili priznanja Grada Makarske, čestitali im na postignutim rezultatima i osvojenim nagradama, zahvalivši njima, njihovim profesorima – mentorima, i roditeljima. Istaknuli su kako učenici Glazbene škole u Makarskoj i osnovne i srednje postižu iznimno zapažene rezultate. Gradonačelnik Bilić je naglasio kako se Grad Makarska ponosi ovim učenicima i cijelom Glazbenom školom podsjetivši da je Grad Makarska jedini među gradovima u RH, osnivač Srednje glazbene škole Makarska. Poručio je kako Glazbena škola, njezini učenici i zaposlenici uvijek mogu računati na potporu Grada Makarske.

-Ponosan sam kao gradonačelnik na vaše rezultate i inače vaš i rad vaših profesora i mentora. Grad Makarska će vam u narednih desetak dana, po završetku radova, omogućiti još jedan suvremen prostor koji će vam značajno pomoći u daljnjem radu i usavršavanju – naglasio je gradonačelnik Tonći Bilić.

Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga dodijelilo je: Silviju Biliću nagradu za osvojeno 1. mjesto i Željani Jerić nagradu za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju HDGP 2017. (gitara ). Njihov mentor je prof. Neno Munitić.

Anti Selaku za osvojenu 2. nagradu na državnom natjecanju komornih sastava HDGPP 2016. (duo harmonika)

Leonu Rujaku nagradu za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju komornih sastava HDGPP 2016. (duo harmonika). Njihov mentor je prof. Dalibor Boljun.

Petri Bućo i Lovri Laskaču nagradu za 2.mjesto na regionalnom natjecanju solista HDGPP 2017. (solfeggio), a mentor im je prof. Ivan Srzić.

Mari Mateljak, Antoniju Šulenti nagradu za osvojena 2. mjesta na regionalnom natjecanju solista HDGPP 2017. i Tanji Puharić za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju HDGPP 2017. (mandolina), mentorica im je prof. Stela Ivanišević.

Dori Jani Klarić nagradu za osvojeno 2. mjesto na regionalnom natjecanju solista HDGPP 2017. (solo pjevanje), a mentor je prof. Božo Župić.

 Aniki Kelvišer, Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga dodijelilo je nagradu za osvojeno 2. mjesto na državnom i Ivi Miošiću nagradu za 2. mjesto na državnom natjecanju HDGP 2017. mandolina), mentorica prof. Stela Ivanišević.  

Čestitke nagrađenim učenicima iza kojih su sjajni rezultati i njihovim mentorima ovom prilikom uputili su dogradonačelnik Miro Družianić i Marina Andačić Krivić, savjetnica za predškolski odgoj, obrazovanje i šport u Odjelu za društvene djelatnosti Grada Makarske.

 

J.Glučina / IvoR

 

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh