Završna ceremonija i proglašenje najboljih: Kozara Mlijeko Produkt ukupni pobjednik Međunarodnog rukometnog turnira Makarska 2017.

Završna ceremonija i proglašenje najboljih: Kozara Mlijeko Produkt ukupni pobjednik Međunarodnog rukometnog turnira Makarska 2017.
rukomet_turnir_kraj300617_014Završnom ceremonijom i proglašenjem najboljih sinoć je završen ovogodišnji, dvadeseti po redu, Međunarodni rukometni turnir Makarska 2017. na kojem je nastupilo preko 1 500 mladih rukometašica i rukometaša iz 10 zemalja (Hrvatska, Norveška, Latvija, Poljska, Rumunjska, Austrija, Mađarska, BiH, Slovenija). Nakon šestodnevnih bespoštednih natjecateljskih dana i odigranih 350 utakmica na terenu s umjetnom travom i dvorani na GSC-u sinoć je turnir na Kačićevu trgu zatvorio dogradonačelnik Makarske Dražen Nemčić. Pri tome je čestitao ŽRK Hoteli Makarska na dobroj organizaciji turnira te svim natjecateljima. rukomet_turnir_kraj300617_008Posebne čestitke je uputio i sveukupnim pobjednicima turnira sastavu Kozara mlijeko produkt (BiH) kao i pobjednicima po uzrasnim kategorijama. Također je iznio zadovoljstvo što su gosti osim igranja utakmica našli vremena i za kupanje i izlete, nada se da će u svojim zemljama biti turistički promotori Makarske. – Nadam se da su se svi naši gosti dobro proveli, uživali i u natjecanju, ali i u boravku u našem gradu te morskim radostima. Vjerujem da smo se ponovo pokazali dobrim domaćinima i mislim da je to je najbolja pozivnica za naš 21. turnir koji će se održati iduće godine – kazala je Tina Međurečan, predsjednica ŽRK Hoteli Makarska.

J.Kovačević

Plasman po uzrasnim kategorijama

Djevojke 2001/2: Zelena dolina Žalec, Dacin Antinka, Hypo NO

Djevojke 2002/3: Bajnok DSE, Krim, Urhniku

Djevojke 2oo4: Debre, Rugvica, Olimpija

Djevojčice 2005: Bagok DSE, Hypo NO, Petason Vranjic

Muškarci 2000./1: Izola, Škofijcna P, Sloboda

Muškarci 2002./3: Kozara, Sloboda, Mokerc IG

Muškarci 2004.: Mokerc IG, Kozara, Debreleni SC

Proglašeni su također i miss i mister turnira, laskava titula kod žena pripala je Gabrijeli Renkul (Karczen- Poljska), a kod muškaraca je Lovro Vasilj (HRK Međugorje – BiH) proglašen najzgodnijim sudionikom turnira.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh