Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Završio Memorijalni malonogometni turnir ‘Kobac 2017′: Trijumf Velikog Brda

Završio Memorijalni malonogometni turnir ‘Kobac 2017′: Trijumf Velikog Brda

Završio Memorijalni malonogometni turnir ‘Kobac 2017′: Trijumf Velikog Brda
Memorijalni malonogometni turnir ‘Kobac’, 22. zaredom, koji se igrao u spomen na junake Domovinskog rata Borisa Bandića, Markicu Rosu, Tomislava Skočibušića i Stipu Ursić poginule 5. srpnja 1992 godine braneći Hrvatsku na Južnom bojištu, završio je trijumfom momčadi Velikog Brda. Ni prerana smrt utemeljitelja i voditelja turnira Damira Zukića nije dovela u pitanje odigravanje turnira.

Zbog loših vremenskih uvjeta ovogodišnji Kobac odigran je u dvorani na GSC-u, a jedini nedostatak bio mu je mali broj gledatelja. Prije finalne utakmice revijalni susret odigrala je reprezentacija svećenika i UMN Makarske, rezultat je na kraju bio 3:2 za UMN.

Sama finalna utakmica protekla je u kvalitetnoj i zanimljivoj igri. Prvo poluvrijeme pogotkom Radalja pripalo je Velikom Brdu. U nastavku susreta nadmoć na terenu imali su Velobrđani, i svi pokušaje Kopingsa da preokrenu rezultat bili su uzaludni. U sastavu pobjedničke momčadi igralo je nekoliko prvoligaških futsal igrača (Pervan, Šalinović, Kraljević, Jelavić) i to je na kraju bila prevaga za prvu titulu Velikog Brda na turniru Kobac.

Najbolji strijelac turnira je Dominko Radalj (Veliko Brdo) s 6 postignutih pogodaka. Žiri je za najboljeg vratara izabrao Antu Lozu (Veliko Brdo), a igrača Antu Barača (Kopings).

Nagrade i priznanja najboljima uručili su Danijela Primorac, Tonči Lalić, admiral Ante Urlić i gradonačelnik Makarske Jure Brkan.

Finale: Veliko Brdo – Kopings   6 : 3   (1 : 0)

Suci: Damir Silić (Dicmo) i Petar Gabrilo (Split)

Strijelci: Radalj (3), Šalinović (2), Divić (1) za Veliko Brdo, Barač (2), Sablić (1) za Kopings

Veliko Brdo: Lozo, Jelavić, Radalj, Pervan, Jović, Miletić, Raos, Šalinović, Zor, Divić, Kraljević

Voditelj: Romeo Jović

Kopings: Perica, Brnadić, Matešan, Parač, Grbeša, Barač, Milat, Barišić, Sablić, Herceg.

Voditelj: Damir Glavičić

 

 

 

 

J. Kovačević / IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh