Vi ste ovdje:Početna » Naglaseno » Počele pripreme Zmaja: Trener Ante Vitaić uigrava igrače za prvu prijateljsku utakmicu 6. kolovoza

Počele pripreme Zmaja: Trener Ante Vitaić uigrava igrače za prvu prijateljsku utakmicu 6. kolovoza

Počele pripreme Zmaja: Trener Ante Vitaić uigrava igrače za prvu prijateljsku utakmicu 6. kolovoza
Nakon gotovo dvomjesečne stanke oživjeli su nogometni tereni na makarskom Gradskom sportskom centru. S pripremama za nastupajuću sezonu započeli su nogometaši Zmaja. Prije prvog treninga igrače je pozdravio predsjednik kluba dr. Marko Ožić-Bebek i pri tom naglasio da će oni imati njegovu neupitnu potporu kao i potporu Grada. -Vaše je da trenirate i dobro igrate, a to je garancija da će i rezultati biti dobri – naglasio je Bebek. Također se i gradonačelnik Jure Brkan u pratnji svojih zamjenika Dražena Nemčića i Joze Vranješa obratio igračima te napomenuo da Grad ima puno povjerenje u novo vodstvo kluba koje će napraviti sve da se Zmaj vrati u nogometni rang kojem po tradiciji i uvjetima pripada. Očekuje također i da će Zmaj kada bude slavio veliki jubilej (100 godina) izboriti plasman u Drugu ligu.

Direktor kluba Ivan Rašić igračima je predstavio novog trenera Antu Vitaića. Prvoj prozivci i treningu nazočili su: Damir i Danijel Rašić, Selak, Lozina, Lendić, Puharić, Milunović, T. Jakir, Jurić, Cvitanović, Mucić, L. Jakir, Klinac, Brigić, Gudelj, Šapit, Dedić, Žigo, Stipe Matešan bit će pomoćnik Vitaiću, a po potrebi će i igrati. Na prvom treningu nisu radi posla bili Gojak, Miletić, Herceg i N. Rašić.

Trener Vitaić je naglasio da će početak priprema proteći u podizanju fizičke pripremljenosti igrača, nakon toga slijedi uigravanje i odigravanje prijateljskih utakmica. Prvu će Zmaj odigrati u nedjelju 6. kolovoza u Makarskoj protiv Uskoka. Još su dogovorene i pripremne utakmice protiv Omiša, Orkana i susjeda Jadrana te Uranije.

 

 

J. Kovačević / IvoR

Print Friendly

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje. Izrada stranica Željko Kovačić - Makarska

Na vrh