Predizborni skup HDZ-a Tučepi: SDP laže i podmeće, a mi radimo

- U Tučepima će se kandidirati samo dvije liste: SDP-a i HDZ-a. S jedne strane imate one koji su započeli prljavu kampanju, koji podmeću lažnu dokumentaciju i kleveću, a s druge strane HDZ koji radi.  Tučepljani nisu zaboravili da im je HDZ osigurao najveću investiciju na Makarskoj rivijeri – izgradnju vodospreme vrijedne 5 milijuna kuna od kojih smo čak 3,5 milijuna osigurali preko Ministarstva regionalnog razvoja.  Zato  se SDP bavi prijavama Državnom odvjetništvu i podmetanjima, dok mi plaćamo njihovu nesposobnost – izgubljene sudske tužbe iz prošlog mandata kojima su oštetili općinski proračun. Zato se pitam, dragi moji Tučepljani, imate li uopće izbora? Ja mislim da nemate i da ćete 19. svibnja dati svoje povjerenje HDZ-u – izjavio je kandidat za načelnika Ante Čobrnić na predizbornom skupu u Tučepima koji se prošle srijede održao na rivi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKandidat za zamjenika načelnika Vjeko Šimić osvrnuo se na kandidate s liste za Općinsko vijeće komentirajući kako je razlika između dviju lista koje će se natjecati u Tučepima velika. – Na listi HDZ-HČSP su dragovoljci Domovinskog rata, a na SDP-ovoj nema nijedan. Po tome se vidi tko je živio i radio za Hrvatsku. Blate našeg najpoštenijeg čovjeka i kandidata za načelnika, a nemaju pojma o poslu.

Nećemo dozvoliti da nam Tučepi vode šarlatani poput onih na državnoj razini – dodao je Vjeko Šimić. Na predizbornom skupu bili su i kandidat za župana Zlatko Ževrnja, te kandidati za njegove zamjenike Luka Brčić i Ante Šošić.

- Splitsko-dalmatinska županija je uvijek pomagala svoje općine i gradove i to će činiti i u budućnosti. Obećavam da ćete podršku imati i dalje, i po pitanju financija i po pitanju znanja, i od Županije i moju osobnu. U dogradnji škole, u širenju lučice s novih 80 vezova i svim drugim projektima koje odredite kao prioritete – izjavio je načelnik Dugopolja i kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja pozvavši okupljene da na predstojećim izborima podrže i županijsku listu na čelu s HDZ-om koji je okupio sve stranke demokršćanske orijentacije.

  • Piše i foto Ivana Pleić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh