Pripremne utakmice: Urania ostvarila rekordnu pobjedu nad Zmajem (5:0)

Pripremne utakmice: Urania ostvarila rekordnu pobjedu nad Zmajem (5:0)
Pripremajući se za početak prvenstva, Zmaj i susjedna Urania odigrali su prijateljsku utakmicu u Makarskoj, a gosti su nakon bolje igre tijekom cijelog susreta na kraju zasluženo ostvarili visoku pobjedu. Zahvaljujući dobrim obranama vratara Puharića u prvih pola sata mreža Zmaja ostala je netaknuta, no vodstvo Baškovođanima donio je Bauk nakon ubačaja iz kuta. U nastavku susreta treneri obaju momčadi obavili su brojne izmjene, a kao i u prvom dijelu, na terenu su ponovo vladali gosti. Zahvaljujući pogocima Pejkovića, Rosseta, Dos Santosa i Zora Urania je na kraju slavila s visokih 5:0, što je ujedno i najveća pobjeda Baškovođana u dugoj tradiciji međusobnih ogleda,što natjecateljskih, a što prijateljskih, s makarskim Zmajem. Dok trener Uranije Vidulin može biti zadovoljan viđenim, strateg Makarana Ante Vitaić morat će uložiti rada i truda kako bi njegova momčad dočekala početak sezone u optimalnoj formi.

J.K.

Makarska, igralište na GSC-u

Gledatelja: 50

Sudac: Marin Sokol (Makarska)

Strijelci: 0:1 Bauk (31.), 0:2 Pejković (49.), 0:3 Rosseto (58.) 0:4 Dos Santos (65.), 0:5 Zor (78.)

 

Zmaj: Puharić, Boškić, Lendić, Lozina, Dedić, Damir Rašić, Daniel Rašić, Gojak, Matešan, Selak, Brnić (još su igrali Cvitanović, Gudelj, Milunović, I. Rašić, Jakić, Staničić, Jakir, Bekavac )

Trener: Ante Vitaić

 

Urania: Brkulj, D.Tomas, J.Tomas, Božić, Bauk, Koštić, Zor, Pejković, Kujundžić, Rosseto, Zebić  (još su igrali Jurić, Zelić, Jezdžić, Kljebnak, Dos Santos)

 

Trener: Ante Vidulin

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh