Predizborni skup HDZ-a na Dugišu: Mi smo pobjednički tim, imamo iskustvo i mladost

-Danas su popločani zadnji kvadrati kamena na Kalalargi. Ona je samo jedan od projekata, uz proširenje Gradskog groblja, Sportsku dvoranu, prvu fazu lukobrana, stanove POS-a, rotora na Dugišu, raskrižja za Veliko Brdo, a koje smo realizirali u šest godina obnašanja vlasti zajedno s našim koalicijskim partnerima – istaknuo je kandidat za gradonačelnika koalicijske liste HDZ-HPB-HSP AS-HSS Marko Ožić Bebek večeras na predizbornom skupu na Dugišu na kojem se uz kandidate za zamjenika gradonačelnika Renatu Gudelj i Ivana Ivandu predstavila i koalicijska lista. Mi imao znanje, mladost, iskustvo, srce, pokazali smo da znamo raditi, pobjednički smo tim koji će slaviti 19. svibnja u prvom krugu. U idućem ćemo mandatu izgraditi kuću Sunca, Kulturni centar, vrtić i druge projekte, najavio je Bebek te pozvao birače da daju glas listi HDZ-a i koalicijskih partnera. Na kraju je dodao kako ovih dana kroz Makarsku prolaze premijer, ministri, ali svi ti politički kanaderi ne mogu ugasiti naš plamen pobjede, poručio je

Na skupu koji je otpočeo intoniranjem Lijepe naše u izvedbi Dua BiG, te minutom šutnje, Renata Gudelj je čestitala maturantima na završetku srednje škole te obećala da će se kao dogradonačelnica zalagati da sve što se tiče mladih ide naprijed. Druge političke stranke kažu kako su se umorile, mi smo tek uhvatili zamah, puni smo energije i spremni za nove izazove, zaključila je.

Ivan Ivanda je naglasio kako su s obzirom na smjer na nacionalnoj razini ovi izbori  prilika da se dade signal da on nije dobar, da HDZ misli i radi drugačije i to u interesu hrvatskoga naroda. Stvorili smo stratešku koaliciju za budućnost, to je snaga HDZ-a koji je stvorio najveći sin Hrvatske dr. Franjo Tuđman, naglasio je Ivanda. Dodao je kako se politički suparnici razbacuju obećanjima, a ona će trajati manje od njihovih političkih plakata.

  • Piše Jasna Morović
  • Foto IvoR
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh