Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Tučepi 10. lipnja

Na Makarskom primorju prva konstituirajuća sjednica je u Općini Tučepi 10. lipnja u 10 sati. Svečana sjednica OV-a Tučepi povodom Dana općine je 12. lipnja u 11 sati. Na blagdan sv. Ante 13. lipnja, kojeg općina Tučepi slavi kao svoj dan, središnje euharistijsko slavlje je u crkvi sv. Ante u Selu s početkom u 10:30 sati

Nakon  provedenih lokalnih izbora u kojima je već u prvom krugu  osvojenim brojem glasova za načelnika izabran novi stari načelnik Ante Čobrnić, a za zamjenika Vjekoslav Šimić te u  predstavničko tijelo 7 kandidata HDZ-a i 4 s liste SDP-a,  konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Tučepi održava se u ponedjeljak 10. lipnja u 10 sati.

Prema izbornim rezultatima u OV-u sjedi sedam vijećnika HDZ-a: Marko Luketina, Antea Šestić, Božidar Šimić, Marko Ševelj, Radoslav Šimić, Marijan Mravičić i Ivo Ševelj. I četiri vijećnika s liste SDP-a: Zorka Lugarić, Davor Šimić, Ana Ivandić i Duško Lalić.

Povodom  Dana općine Tučepi koji se slavi na blagdan svetog Ante održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća 12. lipnja u 11 sati. Tradicionalna proslava blagdana je u Selu. Središnje euharistijsko slavlje na sam blagdan u crkvi sv. Ante u Selu je s početkom u 10.30 sati. 

  • piše Janja Glučina
  • foto Željko Kovačić
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh