Marko Luketina novi stari predsjednik

KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE OPĆINE TUČEPI 

Općina Tučepi prva na Makarskom primorju nakon lokalnih izbora konstituirala Općinsko vijeće. Marko Luketina izabran je za predsjednika OV-a, za prvog potpredsjednika Marko Ševelj, a za drugog potpredsjednika oporba je predložila Davora Šimića  

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Tučepi održana je 10. lipnja u nazočnosti Ines Grubišić, predstavnice Ureda Državne uprave ovlaštene od predstojnika Veljana Radojkovića.

vijece_tucepi100613_016Prema izbornim rezultatima u OV-u sjedi sedam vijećnika koalicije HDZ-HČSP: Marko Luketina, Antea Šestić, Božidar Šimić, Marko Ševelj, Radoslav Šimić, Marijan Mravičić i Ivo Ševelj, te četiri vijećnika s liste SDP-HNS: Zorka Lugarić, Ana Ivandić, Davor Šimić i Duško Lalić.

Nazočni vijećnici, a bilo ih je devet (svi osim Duška Lalića i  Davora Šimića) prisegnuli su na konstituirajućoj sjednici. Za predsjednika OV-a izabran je novi stari predsjednik Marko Luketina, a za prvog potpredsjednika Marko Ševelj, dok je mjesto drugog potpredsjednika ostavljeno oporbi  SDP-HNS, koja je za potpredsjednika OV-a predložila Davora Šimića, no on će se birati tek na idućoj sjednici kada bude nazočan i kada prisegne za vijećnika OV-a Općine Tučepi.

  • Piše Janja Glučina
  • Snimio IvoR
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh