Poziv izlagačima – ‘Fiera sv. Petra’ i ‘Sajam makarskih proizvoda’

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga – karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fiere sv.Petra i 3. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za subotu, 29.lipnja 2013., na gradskoj rivi u Makarskoj.

Polazeći od zamisli oživljavanja nekadašnje ‘Fiere sv. Petra’, došlo se do ideje današnjeg ‘Sajma makarskih proizvoda’. Kako smo u imenu spojili tradiciju i današnjicu – nekadašnjoj ‘Fieri sv. Petra’ danas smo dodali ime ‘Sajam makarskih proizvoda’, tako i na terenu želimo predstaviti tradicionalnu i današnju, modernu Makarsku.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svi će posjetitelji imati priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima. Sajam će biti upotpunjen kulturno-zabavnim programom, jer će se u vrijeme Sajma na pozornici održavati Županijska smotra folklora.

Ističemo kako je cilj sajma promocija izvornih makarskih brendova – proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga – karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.

Želja nam je posjetiteljima turističke Makarske na jednom mjestu predstaviti ponudu ovdašnje radinosti i stvaralaštva.

Kako bismo ohrabrili što više izlagača, odlučili smo – kao i prošle godine – potpuno besplatno ponuditi prostor za izlaganje! Taj će prostor površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima.

Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fieri sv. Petra i 3. Sajmu makarskih proizvoda.

Prijave se vrše do 24. lipnja 2013. na adresu:

Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,

Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),

tel. 021/608-434

mail: kultura@makarska.hr

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh