Konstituirano Općinsko vijeće Podgore

Predsjednik Ivo Mihaljević

U Podgori na konstituirajućoj sjednici prisegnulo svih 13 vijećnika. Za predsjednika izabran Ivo Mihaljević, a za dopredsjednike Nenad Glučina i Miljenko Lucijetić

Vijeće Općine Podgora konstituirano je 14. lipnja u nazočnosti predstavnika Ureda državne uprave Vjekoslave Raos Ljutić i Silvia Puljasa.

OVPodgore2.jpgZa predsjednika Općinskog vijeća izabran je Ivo Mihaljević (HDZ), a za dopredsjednike OV- a Nenad Glučina (HSP) i Miljenko Lucijetić (NL A. Miličića). Ante Miličić i Tomislav Urlić izbornim rezultatima osvojili su mandat načelnika i donačelnika Općine Podgora.

Podsjetimo, rezultatima proteklih lokalnih izbora Nezavisna lista Ante Miličića osvojila je 5, SDP 4, HDZ 2 i HSP 1 mandat koliko je dobila i Nezavisna lista Čedomila Letice.

 Prisegnuli su na konstituirajućoj sjednici za vijećnike Općinskog vijeća Podgore svih 13 vijećnika i to s NL Ante Miličića: Nenad Vela, Nenad Perić, Miljenko Lucijetić,Vladimir Glamuzina i  Vladimir Petrović, iz SDP-a Gordana Vladimir, Hrvoje Grbić, Teo Antičić Lović i Šimun Borić, iz HDZ-a Kažimir Borić i Ivo Mihaljević, te Nenad Glučina iz HSP-a i Čedomil Letica, nositelj NL.

Izabrani predsjednik OV-a Ivo Mihaljević čestitao je vijećnicima i izrazio nadu za dobru suradnju u idućem četverogodišnjem mandatu te najavio uskoro održavanje radne sjednice OV-a.

  • Piše i foto Janja Glučina
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh