U Makarskoj jedno od ljetnih središta OBN-a

Nova programska shema sarajevske televizije  

Za glavne destinacije s kojih će se izvještavati u svakodnevnom 90-minutnom programu OBN je uz Makarsku izabrao još i Dubrovnik, Budvu te Hvar

U sklopu ljetne programske sheme sarajevski OBN priprema veliki televizijski projekt u kojem će donositi priloge i živa javljanja iz najatraktivnijih ljetovališta Jadrana, a uz Dubrovnik, Hvar i Budvu sarajevska televizijska ekipa za svoje je odredište odabrala i Makarsku, gdje će provesti ukupno dva tjedna. Svakodnevni program s Jadrana OBN će emitirati unutar 90-minutnog programa s početkom u 17:30 sati, a kako nam je kazala glasnogovornica ove televizijske kuće Lejla Huntić, novinari će obići najljepše plaže, posjetiti koncerte i sva ostala kulturna događanja, te pronalaziti zanimljive ljude sa zanimljivim pričama.

- Kako se žarišta zbivanja i zanimljivih priča sele na jug, odlučili smo iznenaditi naše gledatelje jednim novim osvježavajućim televizijskim koktelom iz atraktivnih ljetovališta Jadrana – govori Lejla Huntić,dodavši da u Makarsku tako dolazi novinarsko-snimateljska postava na čelu s voditeljima Majom Mundom i Feđom Fetahagićem, a ekipa OBN-a u Makarskoj će u dva navrata provesti ukupno dva tjedna – od 25. srpnja do 2.kolovoza, te od 9. do 16.kolovoza.

Piše Ozren Franić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh