Svečano otvoren Makarska Capitol Park

Danas je i svečano otvoren novi trgovačko prodajni centar Makarska Capitol Park, čije je  otvaranje nekoliko dana bilo prolongirano, dok nisu ispunjeni svi minimalno tehnički uvjeti. Podsjetimo, na Voliciji je uz Super Konzum, izgrađen i uređen novi  trgovačko poslovni prostor. U novoizgrađenom prostoru su otvoreni Zoocity, zatim dućani Jysk, Kik KiK i Planet obuća. Svečano otvaranje uljepšala je makarska grupa ‘Leut’, a  Konzum se potrudio za dobar ugođaj. Uz zabavljače, posjetitelji su se mogli i gratis okrijepiti.

Novootvorene  trgovine nude odjeću, obuću, robu široke potrošnje, ali i kućne ljubimce u novom zoocity-u.

Na prostoru današnjeg trgovačkog centra Konzum na Voliciji uređen je veliki parkirališni prostor na kojem je preko 450 parkirališnih mjesta, a na samom ulazu u centar planirana je auto praonica i uređen ulaz…

Investitor ovog projekta, čiji su građevinski radovi ukupno vrijedni oko 30 milijuna kn, je Transeuropean Properties iv supermarket 2 d.o.o. Površina pod objektom je veličine oko 9 000 m2, s tim da bi ukupna površina objekta, sa svim etažama, bila oko 14 000 m2, a s  parkiralištem površina je15 tisuća kvadrata, i na njoj 476 parkirališnih mjesta.  

 

 

Piše i foto Janja Glučina

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh