Slovaci izgubili od veterana Zmaja, i slavili

Da turizma nisu samo sunce i more dobro znaju u turističkoj agenciji ‘Exclusive–tours’ iz Makarske. Svojim gostima nastoje osmisliti i uljepšati odmor drugim sadržajima. Tako su ispunili želju nogometnim veteranima iz Slovačke, koji su s obiteljima na sedmodnevnom odmoru u Makarskoj, i organizirali prijateljski susret s veteranima HNK Zmaj, a među onima koji su branili boje domaćina bio je dogradonačelnik Miro Družijanić.

Iako se mreža Slovaka zatresla četiri puta, to nije umanjilo radost igre gostiju, a ipak je bilo najbolje ‘treće poluvrijeme’. Dobra spize i druženje bili su još jedan način međusobnog upoznavanja, a Slovaci su mislili i na suvenire koje su darovali veteranima Zmaja. Već je dogovoreno, prijateljski susret postaje tradicija, vidimo se dogodine!

Dalibor Mlinarević, vlasnik ‘Exclusive-tours’-a ističe kako ovo nije prvi put da čine korak više u osmišljavanju svoje turističke ponude. Prošle godine organizirali su košarkašu utakmicu. –Gosti žele nešto posebno, vole aktivni odmor, a mi dajemo sve od sebe da se kućama vrate s pozitivnim dojmovima. Puno je načina kojima se može privući i zadržati gosta, ali se valja potruditi. Sport je izvrstan način kako turizam učiniti privlačnim, ističe.

Piše Jasna Morović

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh