Podgora pobjednik malonogometnog turnira Živogošće 2013.

Osmi put zaredom na malonogometnom igralištu hotela Nimfa u Živogošću odigran je turnir na kojem je nastupilo osam momčadi: Drašnice, Blato, Igrane, Podgora, Porat, Drvenik, Nimfomani i Mala Duba. U trodnevnom nadmetanju gledatelji su uživali u kvalitetnim igrama, a prvog dana postignuti su sljedeći rezultati:

Drašnice-Porat            6:1

Blato-Igrane               1:2

Podgora-Drvenik        5:0

Nimfomani-Mala Duba          3:1

U polufinalnim utakmicama susjedski derbi Drašnicana i Igranaca završio je tijesnom pobjedom Igrana. U drugoj utakmici Podgorani su bez većih problema izborili finale.

Polufinale:

Igrane-Drašnice          2:1

Podgora-Nimfomani   5:0

Podgora: Tomaš, Lasić, B. Radonić(1), M. Radonić, Lalić(1), J. Radonić, Letica, Crnogorac, Gareljić, Divić(1).

Igrane: Mahalek, Okić, Vujatović, K. Tomić, P. Tomić(1), Z. Tomić(2), K. Tomić, Stanišić, Peko.

Finalna utakmica u regularnom dijelu završila je bez pobjednika, a u ruletu sedmeraca Podgorani su bili precizniji, i na kraju slavili.

Po završetku finalne utakmice, u ime organizatora turnira Ivor Balagović dodijelio je pehare za prvo, drugo i treće mjesto, a proglašeni su i najbolji vratar i strijelac turnira. Braća Bernard i Matej Radonić postigli su po četiri pogotka i podijelili titulu najboljeg strijelca, a najbolji vratar je njihov suigrač Lovre Tomaš, pa su tako Podgorani zasluženo osvojili sve nagrade na ovom tradicionalnom malonogometnom turniru.

 

Piše Jakov Kovačević

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh