Klesarstvo Dicmo zaustavilo Novo vrijeme Apfel

Počevši od 3.srpnja na ‘Kobcu’, zaključno sa 27.srpnja, sedam igrača MNK Novo vrijeme Apfel, odigrali su 20 utakmica na šest različitih turnira. Od ponedjeljka, 22. srpnja u 19 sati, utakmica 2. kola Torcida Kupa, na užarenom asfaltu u Vukovarskoj ulici u Splitu, gdje su pobijedili 4:2 Tenis uniteda (golovi Kazazića, Jelavića, Martinovića i Vukovića), pa jurnjava do Ciste Provo (nastup pod sponzorskim imenom Jamatva), a navečer počinje četvrtfinalni ogled protiv momčadi u kojoj igraju Stanković, Radmilo, Mijatović (poraz od 1:3), U isto vrijeme, poraz 0:3 bb na turniru u Zmijavcima (CB Monaco je sponzor na ovom turniru), gdje se nije moglo biti fizički.  Potom je uslijedio prolaz u polufinale turnira u Krehinom gradcu (mjesto pored Čitluka), te poraz od odlične mostarske momčadi. Po procjeni momaka, najbolji turnir odigran u srpnju.
Za kraj, u 3.kolu Torcida kupa,  Novo Vrijeme Apfel naletjelo je na prvog favorita turnira, na momčad Klesarstvo Dicmo, te doživjeli poraz od 0:3. Luketin, Babić, Palavra, Bajrušović, Laura, Subotić, Znaor, Čavar i Musinov, bili su prejaki za umorne “apfelovce”. Subotić sa 2 gola i Bajrušović, bili su strijelci u ovom kasnom, ponoćnom, prvoligaškom obračunu u Vukovarskoj.
Idući mjesec donosi manje turnira, a 25. kolovoza trener Ivica Osibov će vršiti prozivku i pripreme za početak nove sezone.

 

J.K./Ž.K.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh