DRUGA HRL – JUG Neočekivani poraz hotelijerki

DRUGA HRL – JUG  Neočekivani poraz hotelijerki
Makarske rukometašice doživjele su neugodan poraz u susretu sa gošćama iz Splita, nakon dobre igre i pobjede u prošlom kolu očekivao se još jedan uspješan nastup „hotelijerki“. A one su posebno loše odigrale prvo poluvrijeme u kojem su postigle tek četiri pogotka. Nina Juričić dovela je domaće u vodstvo u 3. minuti utakmice, gošće su preko Ane Čukušić u 4. i 5. minuti preokrenule rezultat. Do odlaska na odmor prednost Splita narasla je na plus deset (4 : 14). Zanimljivo je napomenuti da je Čukušić postigla pogodaka koliko i cijela ekipa domaćih skupa. U nastavku su domaće tražile izlaz iz crne rupe u koju su upale, no u njihovim ekipe nije bilo ni jedne raspoložene rukometašice. Istina je da su do kraja smanjile zaostatak na – 7, ali razlog tome bila je nešto opuštenija igra ekipe Splita. Ana Šalinović, Magdalena Ravlić te Anđela Selak sa po tri postignuta zgoditka bile su najefikasnije kod domaćih, a njihove prve napadačke violine (Ana Sokol, Nina Juričić) potpuno su zakazale. Kod gošća su Ana Ćukušić i Ajla Šećerović najzaslužnije za neočekivano visoku pobjedu ekipe Splita.

Jakov Kovačević

Hoteli Makarska   -   Split    17   :   24      (4 : 14)

Makarska. Dvorana na GSC. Gledatelja: 50

Suci: Ivica Teskera (Šibenik) i Petar Žanko (Sinj).

Hoteli Makarska: Đuvelek, Perić, V. Vranješ 2, Bandur 1, Vujčić, Sokol 2, A. Vranješ, M. Selak, Rudelj 1, Juričić 1, Ševelj, Šalinović, M. Ravlić 3, L. Ravlić, A. Selak 3, Pavlinović 1.

Split: Taslak, A. Čukušić 7, Šećerović 6, Galić 2, Bilandžić 2, Lerotić 2, Križanac, Buzančić, B. Čukušić 1, Petričević, Jerković 4.

Sedmerci: Hoteli Makarska 3/2, Split 4/3

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh