MLADI ZMAJA Petica kadeta, poraz juniora

MLADI ZMAJA Petica kadeta, poraz juniora
Mlade snage Zmaja odigrali su četiri prvenstvene utakmice, a ubilježile su tri pobjede i jedan poraz. Mlađi pioniri u juniori na domaćem su terenu ostvarile po pobjedu i poraz. Pogotkom Lekaja u 23. minuti mlađi pioniri su slavili protiv vršnjaka iz Ivanbegovine. Juniori su poraženi od Kamena, gosti su u prvom poluvremenu iskoristili jednu od prigoda i poveli s 0:1, u nastavku su još dva puta tresli mrežu Ančića za konačnih 0:3. Pioniri su na gostovanju u Vranjicu s po jednim pogotkom u svakom poluvremenu savladali domaći Omladinac. Strijelci za igrače Darka Vlatkovića bili su Čović i Botica. Kadeti Zmaja nastavljaju s pobjedama, novu su izborili na gostujućem terenu. Nakon što je prvo poluvrijeme susreta u Vranjicu završilo bez pogodaka u nastavku su Makarani pokazali kako se sa pravom nalaze u polufinalu kupa Hrvatske. Za četrdeset minuta pet su lopti pospremili u mrežu domaćih za uvjerljivu pobjedu.

J.Kovačević

NL Središte Split, 27. kolo

Mlađi pioniri: Zmaj – Kamen   1 : 0       (1 : 0)

Zmaj: F. Pavlinović, I. Pavlinović, Raos, Urlić, Barišić, Prgomet, Ledić, Vukojević, G. Vujčić, Lekaj (1), M. Vujčić (još su igrali: Buljubašić, N. Topić, Alilović, Dugonjić, Kondža, Petrović, A. Topić)

Pioniri: Omladinac – Zmaj     0 : 2     (0 : 1)

Zmaj: Ivanac, Puljić (od 66. Glavota), Barišić (od 49. Žamić), Urlić, Biličić, Nikolić, Prgomet (od 49. Lelas), Brečić, Lekaj, Čović (1), (od 46. Botica (1), Vukojević.

Kadeti: Omladinac   -   Zmaj       0   :   5   (0 : 0)

Zmaj: Marinović, Filipović, Puharić (od 41. Lasić (1), Alilović (1-KU), I. Antunović (od 62. Hajduk), Rakić (od 52. Rašić), Gilić (1) (od 62. Gašpar), K. Antunović, Đinkić (od 31. Šimović 1), Mravičić (od 41. Lelas), Mihaljević (1) (od 52. Lulić).

Juniori: Zmaj   -   Kamen             0   :   3   (0 : 2)

Zmaj: Ančić, Rakić, Marić, Šalinović, Brigić, Pavlić, Šarić, Radić (od 78. Šapit), Fistonić (od 46. Serdarević), Raffanelli (od 46. Hajduk), Klinac.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh