RUKOMET Porazi mladih makarskih rukometašica

RUKOMET Porazi mladih makarskih rukometašica
U 4. krugu kvalifikacija za završnicu PH mlade makarske rukometašice (2006) poražene su na domaćem terenu u obje utakmice, i tako znatno smanjile svoje izglede za prolaz na završnicu prvenstva. Hoteljerke su tijesno poražene od svojih vršnjakinja iz Trogira iako su bile u vodstvu većim dijelom utakmice. Kod rezultata 18 : 18 gošće su postigle pogodak koji možda i nije bio ispravan, no suci su ga priznali i pobjeda je upisana Trogiru. Protiv Splita 2021 nisu imale nikakvih izgleda , a u najboljoj prilici za završnicu su mlade Splićanke.

Rezultati:

Hoteli Makarska – Trogir 18 : 19, Split 2010 – Orkan 23 : 12, Trogir – Orkan 23 : 15, Split 2010 – Hoteli Makarska 26 : 13.

Hoteli Makarska: Baletić, Pivac, Staničić 4, Herceg 1, Roso 3, Sučić 7, Kapović 4, Vrebac 9, Topić, Lulić, Pavlinović, Cvitanović 2, Raos, Božić, Jušić. Trener: Leona Lendić-Kovačević.

Hoteli Makarska i u iduću nedjelju su domaćini kvalifikacijskih susreta kadetkinja (2002) u kojima dočekuju sastave Knina i Sinja, a pobjedama bi već jednom nogom bile među 12 najboljih sastava Hrvatske.

J. K.

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh