BIOKOVKA Start nakon zimskog odmora u punom sjaju s najmodernijim sustavom dezinfekcije bazena

BIOKOVKA Start nakon zimskog odmora u punom sjaju s najmodernijim sustavom dezinfekcije bazena
Danas su ponovno otvorena vrata Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Biokovke nakon uobičajnog kraćeg zimskog odmora.

Kako doznajemo od dr. Marka Ožića Bebeka, ravnatelja Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Biokovka i tijekom ovog zimskog odmora u hotelu je odrađeno puno posla na daljnjem uređenju prostora koji ovdje kvalitetom prilagođavaju većem standardu. Puno toga je napravljeno, a ono na što sam posebno ponosan je izmijenjen sustav za kloriranje bazenske vode. Radi se o najmodernijem i najsigurnijem modelu dezinfekcije vode u bazenu koji na ovim prostorima nema niti jedan hotel.

I Stipan Stanić, voditelj Odjela tehničkih poslova potvrdio nam je da se radi o projektu vrijednom 200 000 kn kojim je omogućen najsigurniji i najzdraviji način dezinfekcije bazenske vode. – Da čitatelji bolje razumiju više se klor ne raspršuje plinskim sustavom već granulama – kaže Stanić.

Dodaje također kako je za ovog zimskog odmora odrađeno i pituravanje i osvježenje prostora u cijelom objektu. Uređen je prostor gardarobe i sanitarnih čvorova za osoblje kuhinje i restorana Biokovke. Radi se također novi ventilacijski, odnosno klima sustav u restoranu i recepciji što također treba biti gotovo za nekoliko dana. Rehabilitacijski centar Biokovka tijekom cijele godine radi punim kapacitetom. Zanimanje javnosti za usluge rehabilitacije i ambulantnih i stacionarnih pacijenata, ali i za zdravstveni turizam je golemo. Također je golemo i zadovoljstvo korisnika usluga i smještaja Biokovke gdje se kontinuirano trude na podizanju kvalitete kompletne ponude i usluga s ciljem da hotel Biokovku dovedu do najviše kategorije. Sudeći prema zadovoljstvu gostiju to uspijevaju. Već prvog dana krenulo se punim kapacitetom. Unatoč velikom zanimanju u svakom trenutku i individualni gosti mogu nazvati i raspitati se za individualne rezervacije. Potrudit će se osigurati im smještaj i terapije rehabilitacije.

J.Glučina

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh