MLADI NOVOG VREMENA Kadeti dvoznamenkasti, juniori poraženi

MLADI NOVOG VREMENA Kadeti dvoznamenkasti, juniori poraženi
1. HMNL, Jug. 5. kolo

Kadeti Novog vremena bili su u sklopu 5. kola 1. HMNL-Jug domaćini svojim vršnjacima iz dubrovačkog Squarea, a nakon kraja utakmice na semaforu je svjetlilo 11 : 0. Ovako visoka pobjeda rezultat je dobre igre domaćih za vrijeme cijelog susreta, a do odlaska na odmor rezultat je bio 5:0. Već u prvoj minuti Marko Rašić je doveo svoju momčad u početno vodstvo, a u istoj je Roko Gašpar podebljao prednost Novog vremena. Podatak da je čak sedam domaćih igrača postizalo pogotke najbolji je pokazatelj nadmoći domaćih, Roko Gašpar sa četiri postignuta pogotka bio je prvo ime ovog neravnopravnog susreta.

Juniori su nakon velike borbe na kraju morali potpisati poraz, a prema prigodama koje su imali jedni i drugi rezultat je mogao biti i povoljniji za domaći sastav. Gosti iz Dubrovnika došli su u vodstvo već u drugoj minuti kada je Ivo Matić savladao Patrika Mravičića. Frano Ivanda zabio je za 1:1 u 11. minuti, a pred odlazak na odmor Miho Bupić postiže pogodak i po drugi put donosi prednost „gosparima“. U nastavku se mreže više nisu tresle, a igrači gostiju na kraju su burno proslavili osvajanje bodova.

Kadeti:

Novo vrijeme   -   Square           11   :   0     (5 : 0)

Strijelci: 1:0 Rašić (1.), 2:0 Gašpar (1.), 3:0 Gašpar (8 ), 4:0 Lasić (9.), 5:0 Begović (15.), 6:0 Gašpar (19.), 7:0 Nižetić (20.), 8:0 Rašić (20.), 9:0 Vukić (24.), 10:0 Kurtović (24.), 11:0 Gašpar (30.).

Novo vrijeme: Mihaljević, Gašpar, Dadić, Begović, Antunović, Topić, Vukić, Rašić, Kurtović, Nižetić, Lasić.

Juniori:

Novo vrijeme     -   Square             1   :   2     (1 : 2)

Strijelci: 0:1 Matić (2.), 1:1 Ivanda (11.), 1:2 Bupić (15.).

Novo vrijeme: Mravičić, Roso, Filipović, Gilić, Ivanda, Bijelić, Jović, Bokšić, Dropuljić, Lelas.

 

J. Kovačević/Ž. Kovačić

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh