ŠKOLE BEZ DJEČJE GRAJE I makarski osnovnoškolci nastavu prate ispred tv ekrana

ŠKOLE BEZ DJEČJE GRAJE I makarski osnovnoškolci nastavu prate ispred tv ekrana
Zbog korona virusa od danas učenici u Hrvatskoj ne idu u školu. Kao što je najavljeno učenici će nastavu pratiti putem programa HRT i virtualnih učionica. Svi djelatnici škola su na svojim radnim mjestima.

U makarskoj Osnovnoj školi Stjepana Ivičevića, kako doznajemo od ravnateljice Marice Gržić svi zaposlenici su u školi, a od učenika kako je i dogovoreno nitko nije došao. Nastava za niže razrede je počela na 3. programu HRT a za više razrede, / od 5. do 8. razreda/ na kanalu Sportske televizije. Inače, službeno rad virtualnih učionica počinje u srijedu. Program i raspored održavanja nastave na televiziji kao i sve ostale informacije možete vidjeti na web stranicama škola. Ista je situacija i u Osnovnoj školi Petra Perice kako doznajemo od ravnateljice Renate Gudelj.

Željko Vlaho, ravnatelj Glazbene škole Makarska potvrdio nam je da učenici ne dolaze od danas niti u ovu školu, ali da se nastava prema naputcima Ministarstva obavlja virtualno. Učenici i nastavnici škole dogovorili su način rada preko skypa i na druge virtualne načine.

J.Glučina

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh