DJEČJI VRTIĆ “BIOKOVSKO ZVONCE” Otvoren samo Ciciban isključivo za one koji ne mogu osigurati drugačiju skrb za dijete

DJEČJI VRTIĆ “BIOKOVSKO ZVONCE” Otvoren samo Ciciban isključivo za one koji ne mogu osigurati drugačiju skrb za dijete
Sukladno zaključcima Stožera Civilne zaštite i smjernicama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske za postupke vezano uz aktualnu situaciju širenja koronavirusa, Ravnateljica Dječjeg vrtića “Biokovsko zvonce” Makarska dana 16. 3. donijela je Odluku o uvođenju posebnih mjera radi sprečavanja epidemije bolesti uzrokovane novim coronavirusom COVID-19. U ponedjeljak 16. ožujka svi objekti radili su u redovnom radnom vremenu kako bi se utvrdio broj djece kojima roditelji nisu u mogućnosti osigurati drugačiji oblik skrbi za dijete.

Od utorka 17. ožujka do srijede 1. travnja privremeno se zatvaraju sljedeći objekti: “Veseljko”, “Zvončica”, “Pčelica”, “Vrapčić”, “Radost”, “Maslačak” i “Grdelin”.

U objektu “Ciciban”- Molizanskih Hrvata 2, Makarska bit će osiguran boravak od 6.30 do 16.30 za djecu koja su uključena u cjelodnevne boravke (uključujući smjenski boravak) odnosno od 7 do 13 sati za djecu uključenu u jutarnje i poslijepodnevne poludnevne boravke. Navedeno se odnosi isključivo na one korisnike Dječjeg vrtića “Biokovsko zvonce” koji nemaju mogućnosti osigurati drugačiji oblik skrbi za dijete.

Apeliramo na roditelje da svi zajedno ozbiljno i odgovorno shvatimo naputke nadležnih institucija, ne ugrožavamo sebe i druge te zajednički pridonesemo da se ova situacija čim prije i uspješnije završi na zadovoljstvo svih i bez zdravstvenih posljedica. Odluka je podložna izmjenama sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Splitsko- dalmatinske županije i Stožera civilne zaštite Grada Makarske te će se redovito objavljivati na web stranicama vrtića, navodi se u Odluci koju je potpisala ravnateljica Anela Židić.

 

J.G./arhiva MP

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh