RNLV – Pobjedom nad Kamenom Makarsko Primorje izbilo na vrh

RNLV – Pobjedom nad Kamenom Makarsko Primorje izbilo na vrh
Makarsko Primorje – Kamen     3   :   1     (1 : 0)

Makarska. Igralište sa umjetnom travom na GSC-u Makarska

Sudac: Jakov Kovačević (Makarska).

Strijelci. 1:0 Pejković (30.), 2:0 Pejković (41.), 3:0 Lekaj (52.), 3:1 Lasić (63.).

Makarsko Primorje: S. Erceg, Visković, Lekaj, Glavina, Tomić, Petrović, Pašalić, Bagarić, Vranješ, Kovačević,Pejković (još su igrali: A. Erceg, Bućan, Tamburović, Dragičević, Pecolaj).

Voditelj: Danko Jović.

Kamen: Jonjić, M. Čelić, Đuka, Lozo, Kljenak, Kujundžić, Mršić, Perkušić, Lasić, D. Čelić, Lasić (još su igrali: Bilobrk, I. Čelić, Glavan, Šakić).

Voditelj: Domagoj Čelić.

Derbi susret 9. kola Regionalne nogometne lige veterana u kojoj nastupaju klubovi iz Dalmacije i Hercegovine odigrali su momčadi Makarskog Primorja i Kamena iz Ivanbegovine, a nakon kvalitetne i uzbudljive igre bodovi su zasluženo ostali u gradu podno Biokova. Ovom pobjedom Makarani su zasjeli na vrh prvenstvene tablice, a nastave li ovako dobro igrati ni osvajanje prvog mjesta neće im biti nedostižno. Nakon početnog ispitivanja snaga domaći su imali više od igre i nekoliko izglednih prigoda, no gostujući vratar Jonjić bio je najzaslužniji što se mreža gostiju nije tresla. Nakon pola sata igre Vranješ je u kaznenom prostoru gostiju uposlio Pejkovića koji vara Jonjića i zabija za početnu prednost domaćih. I nastavak susreta protekao je u terenskoj nadmoći Makarskog Primorja, Pejković je drugim pogotkom u 41. minuti na najbolji način proslavio rođendan. Neumorni Lekaj upisao se među strijelce u 52. minuti za nedostižnih 3:0. Kamen je počasni pogodak zabio u 63. minuti, a za utakmicu učiniti zanimljivijom nije imao više snage. Bio je ovo izuzetno korektan susret, a to najbolje pokazuje podatak da nitko od igrača jedne i druge momčadi nije bio ni opomenut. Po završetku dvoboja u restoranu Peškera uslijedilo je treće poluvrijeme u kojem nije nedostajalo hrane, pića i pjesme.

Trenutni poredak:

Makarsko Primorje 19, Croatia 18, Kamen 12, Posušje 12, Imotski 10, Mračaj 10, Rakitno 8, Grude 8, Mladost 4.

 

MP/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh