U NAJVEĆEM TRGOVAČKOM CENTRU OD SPLITA DO DUBROVNIKA POSAO DOBILO 250 MAKARANA – Gradonačelnik Brkan svečano otvorio SPOT SHOPPING MALL

U NAJVEĆEM TRGOVAČKOM CENTRU OD SPLITA DO DUBROVNIKA POSAO DOBILO 250 MAKARANA – Gradonačelnik Brkan svečano otvorio SPOT SHOPPING MALL
Presijecanjem vrpce makarski gradonačelnik Jure Brkan, u nazočnosti investitora, uzvanika i brojnih kupaca, simbolički je otvorio ‘Spot’, najveći trgovački centar od Splita do Dubrovnika, a kojem gravitira cijelo Primorje, Zabiokovlje i šire.

U društvu Danijele Lučić i Zorana Mamića prvi čovjek Makarske čestitao je ulagačima na hrabrosti investicije koja je ovim projektom postala dodana vrijednost Makarskoj.

- Današnji datum, 19. lipnja 2020. ostat će upisan kao dan kada je naš grad dobio veliki prodajni centar, a u kojem je zaposlenje našlo 250 radnika, a plan je zaposliti ih još pedesetak. U ovom krizno vrijeme nakon korone ovo je uistinu vrijedan projekt. Želim da SPOT SHOPPING MALL ima sretnu budućnost – poručio je gradonačelnik Brkan.

Ovom prigodom Centar Spot uručio je makarskom gradonačelniku donaciju od 30 tisuća kuna za HRNK “Zmaj”.

Kako je podsjetila voditeljica programa Ines Nosić Spot, u Ulici Europske zajednice 1, će raditi svaki dan od 9 do 22 sata, a Tommy od 7 do 22 sata. Pod krovom prodajnog centra su 32 prodajna mjesta. Moderan koncept i bogatstvo trgovačkih, ugostiteljskih i zabavnih sadržaja, uz prisutnost nekoliko vrlo jakih brandova, jamče posjetiteljima centra raznolikost ponude i ugodnost boravka. Centar se prostire na preko 22 000 četvornih metara površine, s 32 poslovna prostora (od većih zakupaca u centru se nalaze TOMMY, Muller, New Yorker, Intersport, Deichmann, MASS, sOliver, Svijet Medija i brojni drugi poznati brandovi) i 310 parkirnih mjesta.

Ovaj poslovni objekt je investicija vrijedna preko 180 milijuna kuna, a posao je dobilo 250 zaposlenika.

Svečanost otvaranja gastro delicijama je upotpunio Hrvoje Zirojević, priređene su igraonice za djecu i iznenađenja za kupce, a zapjevale su i zvijezde poput Zorice Andrijašević, Žanamari Perčić .., a u bogatu ponudu uvjerila su i brojna druga poznata lica poslovnog života i estrade.

Makarani su s nestrpljenjem čekali otvaranje Spota. – Lipo, svega ima, ne moramo više u Split. Najbolja stvar je što je zaposleno puno ljudi – komentirali su.

 

Jasna Morović/IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh