PREDIZBORNI SKUP HDZ-A ZA 10. IZBORNU JEDINICU – Dajte glas listi br. 9 jer na njoj su kandidati koji imaju iskustvo i znanje, iza njih su rezultati’

PREDIZBORNI SKUP HDZ-A ZA 10. IZBORNU JEDINICU – Dajte glas listi br. 9 jer na njoj su kandidati koji imaju iskustvo i znanje, iza njih su rezultati’
- Ljudi koji su na listi br. 9 iza sebe imaju iskustvo i znanje, iza njih su djela. Iza naših suparnika su prazne riječi i mućenje vode. Za sve što je pred nama treba nam stabilnost i snaga, a koju je i ova Vlada pokazala. Tko ima viziju nego HDZ. Zato izađite na izbore 5. srpnja, nemojte rasipati glasove, već zaokružite našu listu – poručio je nositelj liste HDZ-a za 10. izbornu jedinicu Vili Beroš, na predizbornom skupu HDZ-a održanom na terasi hotela Miramare.

Predstavljajući se Jure Brkan je istaknuo da je premijer Andrej Plenković puno učinio za Hrvatsku u svim segmentima života. Unatoč epidemiji koronavirusa Vlada je našla načina i spašena su radna mjesta. Puno nas toga čeka u kriznoj godini, a jedino Plenković ima mudrost i znanje kako da Hrvatska ostane sigurna država. Puno je učinjeno prošle godine u pogledu podizanje kvalitete turizma. Makarska je dobila multimedijalni centar u palači Tonolli, uskoro se otvara šetnica na Biokovu, jedinstvena ne samo u Hrvatskoj već i Europi. Naš premijer nas mudro vodi, sve ostalo je šuplja priča, poručio je Brkan, 11. na listi.

Na skupu su govorili Danica Baričević, Ivan Budalić, Ante Mihanović, Andro Krstulović Opara, Blaženko Boban. Istaknuli su da Hrvatska bira između sigurnosti i eksperimenta. Ali samo tamo gdje je HDZ se gradi i radi. Ako znamo kvalitetno upravljati našim gradovima znat ćemo rješavati probleme i u Saboru, naglasili su kandidati s liste HDZ-a.

 

 

J.Morović/Ž. Kovačić

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh