PRVENSTVO HRVATSKE U VATERPOLU – U nadmetanju od petog do osmog mjesta poraz Galeba

PRVENSTVO HRVATSKE U VATERPOLU – U nadmetanju od petog do osmog mjesta poraz Galeba
Prva utakmica

Galeb MR   -   Mornar BS         5   :   15       (3:4, 1:5, 0:5, 1:1)

Suci: Joško Prančić i Marin Matijaš

Galeb MR: M. Podrug, Kaleb 2, Stojanac, Kuzmanić, Žilić, Vukić, Sumić, Marinović, Rašić, Šarić 1, Glibo, Popović 2, Miočević.

Trener: Milovan Čović.

Mornar BS: L. Podrug, R. Akrap 3, Kreković 3, Jakovčević 2, Čalić 1, D. Akrap 1, Buzdovačić 2, Bušelić 1, Krolo 1, Rako 1, Ban, Butić.

Trener: Danijel Burić.

Nakon prvih utakmica nadmetanja za poredak od 5. do 8. mjesta, sve je izvjesnije da će Primorje EB i Mornar BS u borbu za peto mjesto, a Galeb MR i POŠK za sedmo. Makarani će kao i protiv Juga obje utakmice protiv Mornara igrati u Splitu, a u prvoj „ domaćoj“ doživjeli su visok poraz. Očekivano, lako i uvjerljivo igrači Danijela Burića su slavili u prvoj utakmici za poredak od 5. – do 8. mjesta. Početak utakmice protekao je u neizvjesnoj igri i rezultatu, a u drugoj četvrtini dogodio se potpuni pad Galeba. Opća dekoncentracija, plaćanje danka nemogućnosti treniranja, uz to i kvalitetniji „gosti“ uspjeli su utrpati pet komada u mrežu Podruga. U nastavku se nastavila nadmoć Mornara čiji su igrači postigli pet, a igrači Milovana Čovića ni jedan pogodak. U zadnju četvrtinu Mornar je ušao sa prednošću od 4:14, trener Burić dao je priliku igrati svim raspoloživim igračima od kojih se većina i upisala u listu strijelaca. U borbi za poredak od 5. do 8. mjesta igra se na dvije pobjede, a ovaj dvoboj gotovo sigurno će završiti u dvije utakmice.

J. Kovačević/arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh