ANTE ANTIĆ IZ KLAPE KAMPANEL UOČI NASTUPA U PETAK – ‘Veselimo se koncertu u Makarskoj, guštat ćemo i mi i publika’

ANTE ANTIĆ IZ KLAPE KAMPANEL UOČI NASTUPA U PETAK – ‘Veselimo se koncertu u Makarskoj, guštat ćemo i mi i publika’
Za mnoge je pjesma klape Kampanel iz Zagreba, ali koju čine Dalmatinci, neodoljiva. Prepoznaje to publika diljem Hrvatske kao i na njihovim brojnim gostovanjima izvan granica Lijepe naše.

Malo tko i kada je sam, a zaljubljenik je u pismu, ne pjevuši ”Aj ća volim te’, Nitko se ne smije kao ti’, ‘Moja prva i posljednja ljubavi’…i brojne ostale hitove Kampanela koje su ispleli najljepšu glazbenu bajku ove klape od 1996. godine, od kada čine klapsko nebo.

-Uvijek se radujemo koncertu u vašem gradu. Festival klapa uz mandoline i gitare dva puta nam je donio sreću prije nekoliko godina. Ovog ljeta spremni smo za novi izazov, i nastup u petak na Kačićevom trgu je dobra uvertira klapskoj fešti koncem kolovoza, kaže član klape Ante Antić, koji ovih dana zajedno sa šestoricom pjevača brusi glasnice za makarsko gostovanje.

Otkriva kako Kampanel ima raznovrstan repertoar jer uvijek najviše guštaju u izvedbi kada vide da pjeva i publika. Jer, to je znak da su taknuli u srce štovatelja klapske pisme.

-Trudimo se da se sami dobro opustimo i zabavimo, da se ta pozitivna energija doživi oko nas. A, da doživljaj i na našim probama bude potpun zadnji tač je pisma a capella. U tom trenutku naš smisao najviše dolazi do izražaja, iskreno će Ante Antić, uoči gostovanja na Makarskom kulturnom ljetu 10. srpnja na Kačićevom trgu.

 

 

J. Morović/arhiva MP

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh