GALEB MR S POŠK-om za 7. mjesto

GALEB MR S POŠK-om za 7. mjesto
Vaterpolo prvenstvo Hrvatske
Split. Bazen na Poljudu.
Delegat: Milivoj Bebić.
Suci: Pero Batričević i Krešimir Milinović.
Mornar BS – Galeb MR 13 : 12 (4:4, 4:1, 2:2, 3:5)
Mornar BS: Pavić, Akrap, Jakovčević 1, Ćalić 3, Jopundžić 1, Buzdovačić 3, Gudurić, Dužević, Krolo 1, Ban 1, Kordić, Butić 3
Trener: Danijel Burić.
Galeb MR: Podrug, Kaleb 4, Stojanac 1, Kuzmanić 1, Žilić, Vukić 3, Sumić, Marinović, Rašić, Šarić, Glibo 2, Popović 1, Topić, Miočević.
Trener: Milovan Čović.
Nakon visoke pobjede u prvoj utakmici nad Galebom trener domaćih Danijel Burić u drugoj je izveo pomlađeni sastav, a Makarani su bili sasvim blizu nerješenog rezultata. Nakon efikasne i izjednačene prve četvrtine u drugoj je rezultat u potpunosti otišao na stranu domaćih. Iako se na odmor otišlo sa prednošću Mornara od 8:5, nastavak je bio itekako zanimljiv. Treća dionica igre završila je bez pobjednika, a četvrta je bila preslika druge, ali ovoga puta je otišla na stranu gostiju. Iako je na kraju Mornar slavio tijesnim rezultatom, trener Galeba Čović može biti zadovoljan igrom koju su pokazali njegovi igrači. Makarani su u doigravanju za prvaka Hrvatske u vaterpolo po prvi put uspjeli dobiti jednu četvrtinu, a njihov igrač Kaleb bio je najefikasniji igrač utakmice. Ovim porazom Galeb MR će sa POŠK-om iz Splita igrati za sedmo mjesto, a kao i do sada obje utakmice igrat će na gostujućem bazenu.
J. K. /arhiva MP
Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh