DOGRADONAČELNIK JOZE VRANJEŠ O RADOVIMA NA ZELENKI ‘Križanje će biti uređeno za desetak dana’

DOGRADONAČELNIK JOZE VRANJEŠ O RADOVIMA NA ZELENKI ‘Križanje će biti uređeno za desetak dana’
Na aktualnom satu gradsku vijećnicu Hloverku Novak Srzić između ostalog je zanimalo kada će biti završeno radovi uređenja prometnice na Zelenki.

- Pojedini građani su izrazili nezadovoljstvo prometnim rješenjem, ali ono je jedino moguće po našem zakonu. Inspektor za promet nije utvrdio nedostatke. Izvođač radova zatražio je produžetke u dva navrata. Posljednji rok u kojem bi križanje trebalo biti završeno je 20. srpnja ove godine, dakle za desetak dana – pojasnio je dogradonačelnik Joze Vranješ.

U sljedećih tjedan dana trebao bi se asfaltirati Stari velobrdski put, a u tom roku završit će se radovi u Ulici Velika vrata. – Tu se dogodila nepredviđena situacija vezano za instalacije, ali i to smo riješili – naglasio je Vranješ.

Gradskom vijećniku Sretanu Glavičiću kojeg je zanimalo zašto se ne poštuje gradska Odluka o zabrani građevinskih radova gradonačelnik Jure Brkan je odgovorio da kada je riječ o gradskim projektima razlog kašnjenja je dijelom epidemija koronavirusa. Kada su, pak, privatni investitori u pitanju, gradski komunalni redari izlaze na teren.

Na sjednici makarskog Gradskog vijeća vijećnici Gordani Muhtić je odgovoreno da će ‘instalacija’ koja se nalazi na Sv. Petru biti uklonjena.

 

 

J. Morović/J.M.-IvoR

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh