U MAKARSKU DOLAZI GITARISTIČKI VIRTUOZ – Legendarni Vlatko Stefanovski i V3 u Ljetnom kinu 13. kolovoza

U MAKARSKU DOLAZI GITARISTIČKI VIRTUOZ – Legendarni Vlatko Stefanovski i V3 u Ljetnom kinu 13. kolovoza
Ljetna večer uz romantične zvukove gitare i savršen niz glazbenih akorda dočekat će sve na koncertu Vlatka Stefanovskog i V3 u makarskom Ljetnom kinu 13. kolovoza u 21 sat.

Svima poznati makedonski glazbenik, još kao mladić osnovao je grupu „Leb i Sol“ koja je postala jedna od najuspješnijih bendova ovih krajeva i tako stekao kultni status. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspješnu samostalnu karijeru.

Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspješnim suradnjama s renomiranim svjetskim i domaćim glazbenicima. Trenutno najviše surađuje s Miroslavom Tadićem, koji je uvršten među 30 najboljih svjetskih gitarista te triom pod nazivom V3.

Fenomenalne izvedbe Vlatka Stefanovskog upotpunit će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici Ljetnog kina. Stefanovski i V3 trio pokazat će svoje umijeće kombinirajući naizgled nespojive stvari poput instrumentalnog rocka, etno jazza, blues i jazz fusiona, stvarajući zanimljive i prelijepe zvučne pejzaže.

- Pridružite nam se 13. kolovoza u makarskom Ljetnom kinu te provedite nezaboravnu večer pod zvijezdama sa maestralnim Vlatkom Stefanovskim, jednim od najcjenjenijih gitarista regije, pozivaju organizatori.

ULAZNICE U PRODAJI: agencija MARIVATURIST, preko sustava EVENTIM.hr i CROATIATICKETS.hr te na dan koncerta na ulazu.

 

 

J.M.

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh