ZDENKA KOVAČIČEK & GREENHOUSE BLUES BAND – Sjajnim nastupom otvorili 7. Makarski Jazz Festival

ZDENKA KOVAČIČEK & GREENHOUSE BLUES BAND – Sjajnim nastupom otvorili 7. Makarski Jazz Festival
Glazbena diva Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band svojim sjajnim nastupom na Kačićevu trgu sinoć su otvorili 7. Makarski Jazz Festival. Uvijek rado slušani i viđeni u Makarskoj, na ovoj već tradicionalnoj manifestaciji poklonicima jazza podarili su uistinu nezaboravnu glazbenu večer. Nastup pun emocija i iznimne energije nikoga među brojnom publikom nije ostavio ravnodušnim.  I zaplesalo se unatoč svemu. Makarski Jazz Festival iznimna je prigoda za uživanje u ovoj vrsti glazbe na kojem uvijek nastupaju najbolji glazbenici. U samom vrhu najboljih su dakako Zdenka Kovačiček iza koje je više od šest desetljeća na glazbenoj sceni i
Greenhouse blues band koji postoji 15 godina, ali je jedan od naših najinteresantnijih bandova koji izvode blues glazbu i jer je među rijetkim bandovima s puhačima te je stoga zvuk banda poseban.
Uspješna i intenzivna suradnja legendarne hrvatske pjevačice Zdenke Kovačiček i Greenhouse Blues Banda počela je početkom 2016. Njihovi zajednički nastupi pravi su spektakl za ljubitelje jazza što su opravdali i sinoć kada su otvorili Makarski Jazz Festival.

 

J.G. /IvoR

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh