SREDNJA ŠKOLA FRA ANDRIJE KAČIĆA MIOŠIĆA Slavko Gudelj u mirovini, Evelin Bulić ravnateljica do raspisivanja natječaja

SREDNJA ŠKOLA FRA ANDRIJE KAČIĆA MIOŠIĆA Slavko Gudelj u mirovini, Evelin Bulić ravnateljica do raspisivanja natječaja
- Odlazim u mirovinu. Ovim riječima nas je danas u uredu ravnatelja Srednje škole fra Andrija Kačić Miošić dočekao Slavko Gudelj kojega smo zatekli u predaji ravnateljske dužnosti profesorici Evelin Bulić koja će posao ravnatelja obavljati do raspisivanja natječaja.
U svojem 41 godišnjem stažu Slavko Gudelj je na mjestu ravnatelja ove srednje škole proveo više od dvadeset godina.
- Bilo je lijepo i dobro. Prošle su sjajne generacije učenika kroz našu školu od kojih su mnogi danas ovdje profesori i stečeno znanje prenose na nove naraštaja – istaknuo je. Posebno se time ravnatelj Gudelj ponosi. Danas je u Srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića šezdesetak zaposlenih i pohađa je 480 učenika. Znao je ravnatelj Gudelj uvijek i za najveće probleme naći neko rješenje, rekoše nam nekadašnji učenici ove škole.
Hoće li vam sve to nedostajati, kolektiv, učenici, rad u školi?
- Odlazim miran i zadovoljan u mirovinu. Došlo je pravo vrijeme – kazao nam je Gudelj i otkrio kako će provoditi umirovljeničke dane.
- Uvijek ima nekog posla doma. Imam masline u Brelima, ali većinu vremena planiram provesti u Zmijavcima gdje imam zemlju i namjeravam se baviti pomalo vinogradarstvom i poljoprivredom. Radujem se tim poslovima u prirodi – zadovoljno će Slavko Gudelj koji je danas predao dužnost Evelin Bulić, profesorici ruskog i njemačkog jezika koja je u školi fra Andrije Kačića Miošića u Makarskoj radi 12 godina. Posao ravnatelja privremeno će obavljati do raspisivanja natječaja. A danas uz primanje dužnosti u školi su počele pripreme za početak nastave, u ovim posebnim epidemiološkim uvjetima i poštivanje zadanih uputa.

Tekst i foto Janja Glučina

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Sva prava na tekstove i slike pridržava gradsko glasilo Makarsko primorje.

Na vrh